Als de aankoop goed is , is er niets aan de hand. Is er iets mis met de aankoop en je meldt het : geen reactie! Zo kocht ik een groen overhemd. Het was geen gezicht. Men vroeg aan mij of ik zo’n last van roos had. Het hele overhemd zat vol witte spikkels die in de avond afschuwelijk stond. Er melding van gemaakt en nooit een antwoord gekregen. Vlotte service over het algemeen maar dit was een nare ervaring
Bedankt voor uw review. Het spijt ons te vernemen dat u een klacht heeft over uw ontvangen aankoop. Wij hebben helaas geen bericht van u kunnen vinden. Daarom vermoeden we dat er wellicht een verkeerd e-mailadres is gebruikt. Voor vragen of klachten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0252-700276. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. U kunt ons ook mailen via [email protected]. We helpen u graag verder.
Altijd heel betrouwbaar in levering, betalingen ook, als je het terug stuurt wordt het netjes terug gestort. Ook in de winkel wordt je altijd heel fijn geholpen.
Fijne winkel voor je online kleding aankopen en snelle service!
Snelle levering en artikelen van goede kwaliteit
Tot nu toe goede ervaring met de webshop
X
Jas is snel bezorgd en mooi ingepakt
Dat wat ik bestelde en ontving was precies wat ik wilde. Prima dus
Badjas is van geweldig hoogwaardige kwaliteit
Veel keuze (ook in grote maten) en gemakkelijk bestellen.
Prima winkel, heb nu a flink wat dingen besteld. Als de maat niet helemaal mij paste, zonder problemen werd het product teruggenomen en kreeg ik de betaling binnen een aantal dagen weer terug. Interessant voordeel voor de frequent flyers: deze winkel accepteert AMEX dus dat maakt het ook nog leuker winkelen om miles te spare.
Helemaal fantastisch! Verzending gratis , retour idem gratis. Top service en snel in huis.
Graag versturen
Original review
De jas is nog steeds binnen!!!
Kleding wordt netjes verpakt en verstuurd !
Altijd prettige manier van bestellen, levering en evt retourneren als dat nodig is, al vaker zaken besteld en altijd naar tevredenheid.
Snelle en goede service.
Als goed
De broeken van Pierre Cardin passen steeds
Zeer ruim aanbod, altijd snelle en zeer nette levering en ook een eventuele retour (probeer ik te voorkomen) wordt altijd goed afgehandeld. Mijn merken niet in een winkel te koop en vaak mijn maat niet aanwezig. Deze online winkel voor mij daarom een uitkomst.
goede keuze uit grote maten
Makkelijk bestellen en goede levering.
De vesten die ik besteld heb (uitgebreide keuze overigens, en ook makkelijk te bestellen) werden binnen een paar dagen bezorgd, geheel conform de bestelling, heel fijn.
Gezocht op het internet naar een nieuwe jas van Jack&Jones en kwam uiteindelijk terecht bij Schulte herenmode. Hier was de jas aanzienlijk afgeprijsd en deze vervolgens besteld. Al heel snel werd de jas geleverd in een luxe verpakking en een kledingzak. Ik kan Schulte herenmode zeker aanbevelen en zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen.
Ik koop al jaren bij Schulte Herenmode en ze hebben mij nooit teleurgesteld.
Alles verloopt perfect.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.