3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Heb zelf een superhekel om de stad in te gaan, auto parkeren, de drukte en warmte in en alles te
moeten passen. Vandaar mijn order via internet.
Helaas heb ik mijn gehele order vandaag terug moeten sturen, omdat vooral de maten niet klopten.
(Heb wel ondertussen een nieuwe order bij u geplaatst ter vervanging).
Raar, want mijn oude Ledub overhemden passen nog steeds, ondanks dat de maat hiervan kleiner
was dan de bestelde bij u (die al 2 maten groter waren). Dat de pasvorm in de loop van de tijd
verandert, ok, maar dat de maten daarmee ook niet meer kloppen is raar, temeer omdat een maat
een maat is en anders geen richtlijn meer mag heten. Enfin... Om voor de klant en voor u een hoop
troubles en werk te besparen, wil ik voorstellen om meer werk te maken van de juiste maten (Europees,
Amerikaans, Italiaans etc. etc) en daar ook een juiste correctie op toe te passen. Hoor vaak van mensen
van mijn leeftijd dat, zodra het woord slimfit genoemd wordt, zij zich al omdraaien. Dat is misschien meer
modieus en van toepassing op de jongeren en toepasselijk als dat de hoofddoelgroep van klanten voor
het bedrijf is (hoewel ik zou zeggen dat juist meer senioren een doelgroep is waar meer te halen is).
Mijn dank, als u zover gekomen bent met lezen. Met vriendelijke groet