Goede en snelle service

Kundige levering ondanks vertraging

Ondanks vertraging toch goed geleverd

goede service

goed verpakt - snel verzonden - mooi kleding - goede aanbiedingen

Prims

Duidelijke info, site voor mij soms lastig. Een artikel besteld naar toch niet op voorraad ( waarschijnlijk)

Mooie verpakking!

Spullen komen binnen in een mooie verzenddoos, heel sjiek!

Gewoon goed!

Prima service!

• Kwaliteit

Topkwaliteit voor een mooie prijs!!

Perfecte kwaliteit voor een goede prijs. Snel geleverd. Zeer netjes verpakt. Erg blij met mijn aankoop!!

• Kwaliteit

Levering goed maar toch retour gezonden

Helaas product retour gezonden i.v.m maatvoering te klein en kleur toch anders dan op de foto. Van de retourzending heb ik nog niets gehoord

• Kwaliteit

Zoals altijd onveranderd zeer goed.

De kwaliteit en service van de webshop matched de kwaliteit van de mensen in de winkels van Schulte. Een van de beste zoniet de beste shop in dit segment.

• Kwaliteit

Besteld en snel geleverd Prima kwaliteit en nog korting gekregen ook na aankondiging in e mail dat shirts er weer waren

Wisselend

Levering prima, qualiteit prima, retour makkelijk en snel. TERUGBETALING te langzaam en te lang wachten

probleemlos

goed service bij internet aankoop

• Kwaliteit

goed maar grote maten zijn GROOT

ik bestelde een maat 50 van hemd - komt normaal overeen met 4x maar ditmaal zeer ruim

Snelle en goede levering

Makkelijk en goede levering

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Alles klopt

Kleding is van goede kwaliteit, het wordt snel geleverd in een sterke verpakking, retourprocedure is helder en wordt correct afgehandeld.

Geweldig!!!!

Heel goed weinig problemen.

• Kwaliteit

zeer snelle levering, makkelijke betaling (paypal), en ophalen servicepunt mogelijk

Zeer snelle levering, eenvoudige / veilige betaling (paypal) en afhalen servicepunt mogelijk.

• Kwaliteit

Super service ,mooie prijzen, fijne klantenservice

Top ik kan niet anders zeggen. En ik wil het toch even noemen Alleen Riverty is jammer liever klarna die veel minder druk op een klant leggen en dat voelt een stuk prettiger Maar Schulte zelf Top!

Correct

Levering gebeurde snel en was conform de verwachtingen.

snelle en correcte afhandeling

Snelle afhandeling .Het bestelde artikel is conform de omschrijving.

Opperste tevredenheid

Schulte heeft een mooie coltruiencollectie, waaruit ik regelmatig online shop. Daarbij bestel ik soms artikelen om uit te proberen. Soms blijken die niet te voldoen aan mijn verwachtingen. Daartoe heeft Schulte een prima retourneringsprocedure ontwikkeld. Het verpakkingsmateriaal is uit de kunst. Ook de retourstortingen van teveel betaalde bedragen verlopen immer naar wens.

• Kwaliteit

Snelle en verzorgde levering tegen scherpe prijs

Zie boven

106-110 Hoofdstraat