Ik heb inmiddels diverse artikelen gekocht bij Schulte herenmode en deze volledig aan de eisen die ik stel aan kwaliteit. Tevens is er sprake van een snelle levering.
Snelle levering, erg tevreden.
Correct en mooie kwaliteit! Het
Bestelling makkelijk en vlot,goed verpakt
Aangenaam verrast door de vlugge levering, de correcte communicatie en ook door de manier waarop mijn bestelling werd verpakt. Top ervaring!
Mooie polo’s en vesten goede en mooie kleding van het merk NZA
Wat je besteld hebben ze ook ( mits je de juiste maat op geeft ) Retour geen probleem Er komt retour label mee met je bestelling Dus geen gedoe op website Retour ook snel afgehandeld
;
Kwaliteit, mooie verpakking, geen gedoe retouneren! Snelle levering zeer tevreden!
Zes XXXL MacAlson onderbroeken besteld! Wat ontvang ik ?? Vijf XXXL en EEN Large!!!! Heb klantenservice opgebeld en die een large teruggestuurd …….. Tot nu toe allen nu deze beoordeling vraag! Ben zeer teleurgesteld , zeker omdat ik flink wat kopen iedere jaar bij uw winkel
Onze excuses dat u een verkeerde maat heeft ontvangen. We hebben het nagekeken en zien dat de juiste maat op 2 september naar u is opgestuurd.
Altijd keurig aangeleverd binnen 3 dagen
Zo kom je er snel en makkelijk weer goed uit te zien
Wij hadden 2 broeken besteld. Helaas te klein . Retour gestuurd. Binnen een paar dagen de broeken een maat groter ontvangen. Ook weer netjes verpakt.
Prima en snel geleverd.
Makkelijk online bestellen en snelle levering in fatsoenlijke doos! Achteraf betalen is ook super fijn.
Goede merken en mooie kwaliteit. Fijn vind ik ook het filter menu: lengte maat, slim fit, strijkvrij en hop daar zijn de keuzes. Prima snel geleverd.
Prima service. Wat je bestel wordt snel geleverd!!
Snel en netjes geleverd
Altijd op tijd geleverd en klopt
Eindelijk een winkel waar ze heel veel hebben voor de wat grotere maten. En zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Bestelde broeken voldeden aan de beschrijving. Snelle levertijd. En....kartonnen verpakking i.p.v. plastic
Ik heb 2 pantalons van gardeur Benny maar 52 bij gekocht die perfect passen. Hetzelfde type besteld in andere kleur en deze is in de band 2 cm minder. Door buikoperatie verdraag ik geen strakkere broek. Ik heb hem teruggestuurd.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.