Correcte prijs en goed verpakt verzonden.

Alles vlot verlopen.

• Kwaliteit

Kleren worden, stevig verpakt, snel geleverd. Heb je eens iets besteld dat toch niet bevalt, wordt je geld netjes teruggestort.

Perfect klantgericht

uitstekend

Snel,en je krijgt wat je ziet geen verassingen.

• Kwaliteit

Zeer goed geholpen in de winkel in Hillegom. Aan de hand hiervan oom besteld op de website Snel geleverd in mooie verpakking

Uitstekend bedrijf!

Goede kwaliteit van kleding. Snelle levering.

• Kwaliteit

Gewoon goede product en snel geleverd

Top winke

Fijne betrouwbare winkel

Snelle verzending en goed verpakt. Bij retourneren wordt het geld snel teruggestort. Is voor mij een blijver.

• Kwaliteit

Prima produkten en vlotte perfecte service bij problemen.

• Kwaliteit

Goede en snelle levering jeans. Omruilen was geen probleem en geld was snel teruggestort.

Mooie degelijke producten.

Producten heel duidelijk beschreven op de website. Je weet heel goed wat je bestelt. Snelle verzending.

• Kwaliteit

Super service met vakbekwaam personeel

Zelf te klein besteld en toen toch maar even naar Hillegom gereden en daar zeer goed ontvangen en bijzonder goed geholpen. Binnen een paar dagen mijn geld retour gehad,dus ik zal zeker vaker komen,dat is me de rit van bijna 1,5 uur dubbel en dwars waard

Geen enkele opmerking. Gewoon super

Alles is uitgevoerd zoals beloofd. Tijdig en correct. Goed verpakt.

• Kwaliteit

Goed en snel ook geen probleem bij retour geen probleem

uitstekend

zoals altijd prima.

Erg tevreden

Tevreden

Alles Top!

Via jullie website bestel ik regelmatig kleding. Niet alleen de kwaliteit van de kleding is goed, ook de service en afhandeling van bestellingen zijn super. ik woon in Duitsland en het wordt altijd netjes bezorgd, en een retour label zit er altijd bij en kost niets. ook als er wat is richt ik mij tot de klantenservice, ook dat is erg proffesioneel en vriendelijk! Ga zo door :) groeten Zefan

Mooie kleding, snelle service

Wederom wat kleding besteld, deze kerr wat truien. Snelle levering. Mooie truien Wederom aanrader.

Keurig verzorgd

Heb wederom een positieve ervaring.

• Kwaliteit

prima, correct en vlot geleverd

altijd goede ervaringen met Schulte Herenmode, hebben wel wat andere winkels niet kunnen leveren.

Fijne broek gevonden

Ik vond online een mooie passende broek in het model dat ik zocht en zelfs met korting. Na het passen kwam ik er alleen achter dat de broekband achter boven niet doorgestikt was. Ik had het wel netjes gevonden als dit er bij vermeld was geweest bij de aankoop.

• Kwaliteit

Prima duidelijke site met handige maat tabellen. Snelle levering in een prachtige verpakking. Ook handig is de ingesloten retour label, is dus niet nodig deze te downloaden en uit te printen. Mijn eerste ervaring met Schulte Mode is PERFECT.

Geweldig goed en snel

• Kwaliteit

Stipt betrouwbaar en kwalitatief top !

Stipt betrouwbaar en kwalitatief top.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG