Snelle en correcte levering. Net retourbeleid. Kortom top.
Pas recent de website gevonden met mijn favoriete broekenmerk. Duidelijke presentatie met echt alle nodige informatie per product. Eerste bestelling gedaan, die werd netjes bevestigd en snel en keurig geleverd. Ik blijf me alleen erover verbazen dat de betaling niet in de factuur kon worden vermeld, dat is toch niet zo moeilijk?
Het kledingstuk was keurig verpakt in de doos.
Niemand bij ons in het gezin kan bij Schulte achteraf betalen, dat vinden wij erg jammer !! Volgens Riverty ligt dat niet aan hun !!
Dank u voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat niemand in uw gezin via Riverty kan betalen. Om gebruik te kunnen maken van de optie voor achteraf betalen via Riverty, is het belangrijk dat het factuur- en bezorgadres overeenkomen. Mogelijk gaat er iets mis tijdens het invullen van de gegevens. We raden aan dit te controleren bij het plaatsen van een nieuwe bestelling. Mocht u weer een bestelling willen plaatsen en hierbij tegen problemen aanlopen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.
Goed snelle levering naten kloppen.
Snel en goede levering
Eenvoudige bestelprocedure. Geleverd conform de geplande termijn. Goed verpakt.
mooie spullen alleen per mail soms lastig om te bestellen. de site waar ik nu de overhemden op heb besteld ging weer goed
Veel keuze van grote maten van de betere merken. Veel artikelen op voorraad en snelle levering. Ook retourneren snel en simpel geregeld.
Snel geleverd.
Niets op aan te merken. Coulant,,Mooi assortiment, uitstekend verpakt. Molto bene!!
De service was prima; ook bij de vraag naar maten kreeg ik een vlot en correct antwoord!
NVT
Breed assortiment, duidelijke website en snelle levering.
Goede kwaliteit; Voldoet aan verwachting; Past goed; Snelle levering.
Verkeerde maat besteld, binnen 2 dagen geruild, geld terug en de goede maat binnen
Een retour gezonden overhemd van Ralph Lauren werd weer snel terugbetaald. Een nieuwe bestelling van Paul Shark overhemd is snel verzonden en oke.
Prima service, mooie kleding en snelle afhandeling! Top !
bestellen, snelle levering en kwaliteit van het bestelde ruim voldoende.
Bodywarmer besteld verwachten een klein pakketje maar het was een grote doos zeer luxe verpakking
Ik zou zeker nogmaals hier mijn aankopen doen en ben voornemens om ook eens naar de fysieke winkel af te reizen.
volledig naar verwachting
Het ging om een internetbestelling. Helaas was de maat niet goed. De retourprocedure ging keurig en ik had binnen erg korte tijd mijn geld terug.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.