De bestelling is snel en goed verzorgd, helaas viel de kleur tegen.
Het bestellen ging makkelijk echter, ik heb de bestelling retour gedaan. Dat is perfect geregeld en verder ook niet het probleem. Maar het zou niet nodig moeten zijn. Waar ik van baal is dat de maten van New Zealand polo’s kennelijk niet meer zomaar te vertrouwen zijn. Ik heb verschillende NZA polo’s, regular fit 3XL en die passen me altijd precies. Maar deze niet meer. Net te krap in de schouders, net te krap om het lichaam, net te klein dus. Wanneer je ze naast elkaar op eenzelfde soort hanger ziet, met de knopen dicht zit er gewoon één cm verschil in de schouders. Heel jammer, want het is een mooie polo en extra jammer dat ik dus niet meer “zomaar” een New Zealand polo via internet meer kan bestellen.
4 poloshirts besteld van Portifino en wederom perfecte pasvorm. Kunnen gewoon in de droger zonder te krimpen. Superblij mee.
zeer betrouwbaar
Snelle levering Ook de retour afhandeling ging soepel en snel.
Prima site, snelle levering, betrouwbare retour regeling.
In de winkel een leuke jas gezien, maar de juiste maat hadden ze niet op voorraad. Online besteld. De volgende dag geleverd, bijzonder netjes verpakt. Uitstekend verzorgt.
Wederom naar alle tevredenheid kleding besteld uit de ruime keuze op de website. Vlotte levering en achteraf kunnen betalen. Betalingsverzoek werd keurig per mail na aflevering toegezonden.
Prettig Snel en mooie kleding
Bestelde komt snel en bij terugzending om welke reden dan ook, altijd ok en snelle terugbetaling.
Ruime keus, mooie kwaliteitsproducten, makkelijk bestellen en snelle levering.
Mijn ervaring is dat schulte prima bevalt bij aankoop via one line.
Schulte levert een uitgebalanceerde sortering kleding, kwaliteit en een top organisatie, aanrader dus.
N.V.T.
idem
mooie merken voor niet veel geld
Mijn bestelde jeans is snel en in goede conditie geleverd. Zeer tevreden!
Wij zijn zeer tevreden over Schulte Herenmode, we vinden onze er steeds onze gading.
Mooi optijd en zag er netjes uit
De eigen doos en de mooie verpakking maakt t altijd een fijn moment om de doos te openen. Altijd netjes verpakt!
Goede ervaring
Heel goeie kwaliteit van artikel en rap geleverd.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.