Snelle levering en goede afhandeling van retour
Prima assortiment, vlotte levering. Kleding netjes en zoals beschreven op de site.
Colbert besteld en zeer goed verpakt in ruime omdoos, voorzien van kleding hoes. Paste precies en mooie kwaliteit. bij navraag of ze nog meer in andere kleuren hadden deed de mevrouw aan de telefoon zich de nodige moeite om vriendelijk te helpen. Evt retourbon, op stickervel gedrukt, is reeds meegestuurd met alle bescheiden. Keurig verzorgd
Wat een keuze , in de beste merken, en scherpe prijzen , en netjes en op tijd bezorgd
Snel en netjes afgeleverd, een retourzending ivm verkeerde maat besteld, snel verwerkt en snel geld terug ontvangen. Goed geregeld!
Alles is perfect georganiseerd. Snelle levering en eenvoudig retourneren als dat nodig mocht zijn.
Verloop van zaken was geheel zoals aangegeven en ook heel snel!,
cfjyukgiho;pj
Prettige online winkel met duidelijke omschrijvingen. Verzenden loopt altijd goed binnen beloofde termijn.
Snelle service.
Keurig verpakt en prima martiale
Snelle, correcte levering van de bestelde kleding. Eventuele retouren worden snel verwerkt en afgehandeld.
Al vele jaren slaag ik hier regelmatig met grote maten kleding. Meestal kloppen de maattabellen ook, maar niet altijd is bijv. 3xl bij alle merken gelijk, dus kijk ook naar de bijbehorende cijfers. Bij twijfel wordt je super fijn telefonisch geholpen.
Prima ervaring.
Graag meer mogelijkheden bieden voor verzending. Als het pakje afgehaald kan worden bij een ophaalpunt, hoeft de koper geen snipperdag op te nemen. Hij kan dan zelf zijn tijdstip bepalen omzet op te halen.
Bestelling en levering uitstekend uitgevoerd
Snelle levering, snelle afwikkeling van retouren en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Duidelijke website, goede service en snelle levering. Top!
Schulte kan ik van harte aanbevelen, mooi assortiment en een vlotte bezorging!
Product en kwaliteit is prima. Keuze aanbiedingen snelle levering en bezorging is zeer goed. Kom hier zeker teug.
De keuze is reuze en aantrekkelijk geprijsd. De bestelling wordt bovendien snel en correct geleverd.
Nvt
Drukte in winkel noopte tot terugbellen.Binnen korste tijd werden we teruggebeld en zodanig geadviseerd dat we slaagden via de site.
Zeer goed. Prijs enigszins aan de hoge kant.
Zie boven
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.