Voor de eerste keer 3 overhemden korte mouw (Ledub en Portofino) online besteld bij Schulte Herenmode. Voor kleding vind ik dit toch ook altijd spannend, want je weet niet wat de kwaliteit is, hoe het zit, of het goed staat en of de maat juist is. Maar gelukkig was dit allemaal goed. Perfecte overhemden op basis van goede foto’s, goede omschrijving en de juiste maattabel. Ook zeer goed verpakt en mocht er iets niet juist zijn geweest, duidelijke omschrijving en retourbon bijgevoegd,
Precies wat ik zocht en snelle verzending
Precies wat ik zocht en het werd snel geleverd.
2x poloshirts besteld en bijzonder snel geleverd in een prachtige doos van Schulte.
Schoenen besteld
Het slip-over zit iets aan de ruime kant, de volgende keer neem ik de andere optie. Overigens is het kledingstuk heel goed te gebruiken en stuur ik het niet terug. Met vriendelijke groet, R. Lippens
Makkelijk te bestellen online en snel geleverd.
Vlotte levering en mooi en goed verpakt.
Prima webshop, gemakkelijk met bestellen en duidelijke terugkoppeling wat betreft de levering
Mooie spullen,snelle levering, mooie verzending.
grote keuze, goede informatie
Mijn ervaring is prima het op de hoogte houden van de bestelling.
Mooie website erg makkelijk vinden en bestellen
ze zouden beter naar een andere postbezorger gaan voor leveren van het pakketen
Snelle levering Ook gemakkelijk retourneren indien nodig !
Het is goed en makkelijk om te vinden via de website van goede, kwalitatief hoogstaande en ook nog leuke moderne mode (in speciale/grote maten) Mocht het toch niet helemaal naar wens zijn dan is eenvoudig terug te sturen (en opnieuw iets anders te bestellen, mits dit er uiteraard is, en anders krijg je gewoon je geld terug) Al jaren met veel plezier een klant ! DANK Schulte Herenmode
Zie uitleg
Zeer tevreden. Volgende keer weer Schulte herenmode voor mij.
Suede jack was op. Identiek nieuw exemplaar gekocht.
De overhemden waren netjes verpakt en snel geleverd
Ik heb nog nooit kleding terug hoeven sturen omdat alles goed klopt wat op de website wordt aangeboden
Geweldig assortiment, scherpe prijzen, snelle levering.
Zie opmerking hierboven!
super snel, correct, kwalitatief , voorraadhoudend, ook bij retourneren!
Alhoewel de jas niet zo was als ik hoopte, is de verzending/service van Schulte altijd op en top prima. Jas dus helaas teruggestuurd maar ook die retour zal goed gaan. Mijn dank weer voor alles.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.