Niet helemaal mijn smaak ,maar gemakkelijk retourneren
Na order werd het pakket snel geleverd.
Keurig verpakt, niet te groot dus precies passend. Heel snelle levering.
Altijd de nieuwste mode online , snelle verzending. Ook de winkels zijn mooi en strak ingericht. Aardig personeel
Bij Schulte koop ik een aantal keren per jaar omdat het assortiment groot is en ik makkelijk een keuze kan maken in mijn maat(3XL). In alle winkels word je prettig geholpen en op de website is het prima navigeren. Kortom een uitstekende winkel!
Snelle en keurige levering
Zie hierboven
Mooie items Hoge kwaliteit Correcte levering Aan te raden!
zie bovenstaand.
Degelijk en zakelijk. Met ruimte voor retour.
De shirts zijn nog niet geleverd, dus tot op heden kan ik geen oordeel geven. Dus wanneer gaan jullie aan huis leveren???
Het pakket lag op 1 februari klaar bij een PostNL locatie omdat er niemand thuis was. Wij attenderen klanten erop dat PostNL sinds vorig jaar juli geen briefjes meer in de brievenbus doet om te melden dat het pakket op een PostNL locatie is afgeleverd. U dient als klant daarom zelf de Track & Trace code in de gaten te houden voor de laatste informatie. Het pakket is uiteindelijk retour gekomen naar ons omdat het niet was opgehaald. Wij hebben het nogmaals opgestuurd naar de klant.
Ik heb een herenkostuum gekocht via de webshop. Normaliter zou ik dat niet snel doen. Omdat ik eerder pakken heb gehad van Dressler ging het in 1 keer goed.
Altijd uitstekende producten en in combinatie met de verleende service zeker aan te bevelen!
jack was prachtig verpakt in een mooie Schulte kledingzak, top
Ik ben super content en blij dit adres te hebben gevonden. Online bestellingen worden snel en goed verzonden in een degelijke en fraaie verpakking. Ik kan dit adres aan een ieder aanbevelen!
Goede snelle service
Mooie artikelen, betrouwbare en snelle service!
pantalon besteld. Veel sneller dan verwacht en keurig verpakt geleverd. Maat, kleur en kwaliteit zoals gehoopt en verwacht. Daarna direct nog een tweede exemplaar besteld en opnieuw helemaal OK.
Assortiment, kwaliteit, snelheid prima!
Altijd goed en ook als je een artikel terugstuurt. Minstens zo belangrijk.
Levering is prima in orde met een prima retour systeem
Mooie merken Snel in huis Goed verpakt
Men heeft een mooie uitgebreide collectie en bestellingen worden snel geleverd en erg netjes verpakt
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.