Een trui gekocht die ondanks de maatsuggestie te groot uitviel. Volgende dag teruggestuurd maar daar nog geen reactie op gekregen.
Snel en goede return policy. Alleen tijdens de uitverkoop en feestdagen is de verwerking wat langer dan gebruikelijk.
Ik had maat 5xl besteld van een hoodie. Krijg ik thuis geleverd 3xl. Dat wil niet zeggen dat ik ze niet aan zou bevelen, maar vanwege verkeerde levering krijgen ze 2 sterren.
Artikelen worden mooi verpakt, retourneren is gratis en gemakkelijk.
Koop mijn kleding regelmatig bij Schulte. Ze hebben mijn merken en leveren snel. Fijn!
Snelle en correcte afhandeling en levering!
Goede website,ruime keuze,snel geleverd gewoon een prima winkel.
Kleding netjes verpakt geleverd. (Jas keurig met hanger in hoes) Mooie merken te koop.
Het bestelde komt netjes verpakt aan zeer tevreden Jas en trui in mooie doos en de jas zit in een mooie beschermhoezen Ga hier zeker nog eens wat meer bestellen super netjes verpakt en thuisgebracht
Diverse keren wat gekocht een keer was het artikel niet op voorraad wel betaald en bericht hierover van uw kant binnen half uur geld terug ontvangen.
Bij Schulte hoef je niet te twijfelen aan kwaliteit. Ik weet bijna zeker dat ze daarvoor de lat voor zichzelf hoog hebben liggen. Natuurlijk is dat ook te zien in de prijs maar dat mag je verwachten.
Goede prijs/vlotte levering /Ideaal
Snelle levering, eerlijke prijs
Kwalitatief hoogwaardige kleding altijd in mijn maat verkrijgbaar.
Altijd een kwaliteit product en met zorg verpakt.
Alleen maar positief. Ruilen en terugzenden verlopen soepel.
Paar Paul & Shark vesten extra besteld ivm maatvoering, gratis retour in uitstekend verpakking met etiketten voorgedrukt. Top
Prima kwaliteit en service
Goede aankoop
Magnanni schoen besteld in bruin, maar ik kreeg ze in rood. Customer service geeft per telefoon aan dat ze de schoenen zullen ruilen naar de goede keur. Ik stuur de foute levering retour. Vervolgens krijg ik mijn geld teruggestort en hoor ik niets meer. Zo blijf je lekker bezig....
Fijne trui, past perfect en voldoet aan de verwachting
ik heb ralph lauren jeans gekocht voor mijn man, hij is er zo blij mee dat ik er nog een heb besteld de pasvorm is geweldig mijn man is lang en slank hij voelt zich supper in deze jeans.
Goeie service en snelle zending!
Opnieuw uitstekende ervaring; snelle levering
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.