Ik koop graag bij Schulte, de voorraad is accuraat en de collectie past mij altijd. De bezorging was ronduit dramatisch en heb het pakket pas 2 weken na mijn bestelling ontvangen. Ik snap dat dit bij PostNL ligt, en toch..
Zeer tevreden over retourbeleid, retoursticker zit mee in de levering, gewoon opkleven en bij dichts bij zijnde afleverpunt binnenbrengen. Kwaliteit van geleverde producten top, maatvoering helaas niet altijd logisch. de ene maat 33 is de andere niet blijkbaar...
zie boven
Snelle levering, goede prijs en prima service.
Zowel webshop als winkel(s) spreken me aan, zeker na de verbouwing in Heemstede. Dit keer online besteld, en ook dat was een prima ervaring. Luxe verpakt en sneller geleverd dan de website belooft
Mooie merken en duidelijke afbeeldingen. De omschrijvingen van materialen en de kleuren zijn niet altijd even duidelijk en/of juist.
Goede snelle service
Levering verlopen volgens bestelling en binnen afgesproken tijd.
Goede webshop. Ook als een product retour gaat: geen problemen, afhandeling erg snel, geen kosten !
Snel geleverd, netjes verpakt en super kwaliteit overhemden
Alles tof geregeld
Het was voor mij de eerste keer dat ik bij U kocht. De webshop is prettig om te bekijken en de producten die ik zoek, namelijk grotere maten, heeft U in uw assortiment. Dat is voor mij erg belangrijk. De leveringen tot nu toe gaan vlekkeloos en ben natuurlijk van plan vaker van uw service gebruik te gaan maken.
Uitgerust met veel grote maten. Goed voor zowel langere alsook bredere mensen.
Mijn vraag over de levering werd prima opgepakt en afgehandeld
Mijn jas werd snel geleverd en perfect ingepakt zodat er geen schade tijdens het transport kon aankomen. Schulte Herenmode is zeker een aanrader.
Kan ik heel kort over zijn: van begin tot het eind perfect!
Zoek nog steeds een rood geruit overhemd
Altijd een groot aanbod van goede kwaliteit
Ik deed de hemden aan en van een hemd brak er een knoop bij de mouw en daarna nog een. En een ander hemd ging een knoop eraf van de voorkant.
Mooi materiaal, snelle verzending, geld teruggestort binnen 5 dagen...keurig verpakt
Mooie herenjas, snelle levering, goede sale!
Zeer mooie aanbiedingen en gewoon perfect!
Broek en shirt snel geleverd, keurig verpakt. Broek retour gestuurd was te klein. Snelle reactie via mail en directe terug betaling!
Site was duidelijk, bestelling ging voorspoedig en afleveren was snel
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.