Gevraagde kwaliteitsartikelen uitstekend verpakt en snel ontvangen
Snelle levering , de jassen waren netjes verpakt in een kleding hoes en stevige doos. Retour sticker bijgesloten. Nadeel, retour verwerking is wat traag.
Uitstekent
Prima kwaliteit jeans
Goud
Snelle levering leuke artikelen
Een 9 zegt genoeg
Uitstekend in 1 woord!
zie hierboven
Mooie replay cargo besteld voor mijn zoon. Hij was er heel blij mee.
Snelle levering en correcte prijs
Gewoon top!
De parka die ik had besteld is prachtig en de kleur is in het echt mooier dan op de website te zien was. Bovendien was de jas keurig in een mooie verzenddoos verpakt. Meestal koop ik kleding in een winkel, want dan heb je het zelf in handen. Maten zijn, ondanks maattabellen en de kleuren, toch moeilijk op een computerscherm te bepalen. Deze keer heb ik bij toeval goed gegokt, want de kleur die ik had besteld vond ik eigenlijk te wit.
Snelle levering en heel netjes verpakt!
Na het bestellen van een maat groter kreeg ik een jas met andere kleur en stof, was zelfde artikelnummer
Dank u wel voor uw feedback en het delen van uw ervaring met betrekking tot uw bestelling. We begrijpen dat u niet tevreden bent met het feit dat u een jas met een andere kleur en stof hebt ontvangen, ondanks dat hetzelfde artikelnummer werd vermeld. Het is aan te raden om bij eventuele fouten contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail of telefonisch tijdens werktijden van 10:00 - 17:00, zodat we onmiddellijk een oplossing kunnen bieden. We hebben de klacht onderzocht en na vergelijking van de teruggestuurde jas met de jassen in onze voorraad, bleek dat de jas met het juiste artikelnummer ook de juiste kleur betrof.
Prima product en snel geleverd!
Iedere door mij geplaatste bestelling wordt correct uitgevoerd. Dit is ook van toepassing bij eventuele retourzendingen.
Perfecte en vlotte levering
In collectie op de webside een mooie trui gescoord tegen een scherpe prijs snel geleverd
dik tevreden prima
Uitstekend verpakt. Snelle levering. Echt top!
Vlotte leveren en veel keuze
Een winkel met snelle levering. Heel veel merken waar uit te kiezen. Ben zeer tevreden!!!
Mooie merken
Gewoon uitstekend, een aanrader. Ben hier al heel wat jaren tevreden klant. De service bij het eventueel retourneren werkt snel en efficiënt dank zij de voorgedrukte dokumenten.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.