snelle levering en goeie prijzen
Keurig verzorgd en met een persoonlijke touch verstuurd.
Goede website, goed materiaal, goede pasvorm en goede en snelle levering
De website van Schulte is prima toegankelijk en de keuze is vrijwel onbeperkt, of het nu gaat over overhemden, truien en pantalons. De levering van een bestelling verloopt snel en zorgvuldig. Soms zeer aantrekkelijke aanbiedingen ! Kwaliteit van kleding is altijd perfect.
De artikelen die ik had besteld, voldoen geheel aan de verwachting.
Geen haperingen en snel. Heel klantvriendelijk!
de voucher van 25,- mag wat coulanter, soepeler behandeld worden m.a.w. als ik voor 140,- koop moet ik perse aanvullen tot 150,- om gebruik te maken van de voucher. de aankoop van een paar sokken van 17,- had met in wisselen de voucher voldoende moeten zijn. bijbetaling van 10,- euro overbodig. maar helaas. weet wel dat u een grens moet trekken maar u moet ook de klant aan kijken. heb al meerdere keren gekocht , online ook zonder van een voucher gebruik te maken.
Dat zit al in m’n zinnetje
Uitstekend, volledig zoals gewenst.
Alleen maar goede ervaringen.
Prijs aan de hoge kant.
Goede en snelle levering.
Zeer tevreden met het bestellen van ,en ontvangen van het artikel. Zeer netjes verpakt en blij met de geleverde trui ,die van een uitstekende kwaliteit is, een tevreden klant dus ! Ga zo door.
Snelle en correcte levering
100% tevreden!
Snelle levering en mooie bodywarmer
Makkelijk zoeken in een leuke collectie. Afhandeling is vlot en betrouwbaar
Mijn keuze en bestelling/betalingshandelingen is een appeltje/eitje, was binnen 5 minuten klaar.
Kwalitatief goede artikelen.
bestelde trui bleek te groot, deze teruggestuurd binnen een paar dagen mijn geld retour. nu kleinere maat besteld.
De titel zegt het al. Duidelijk overzicht van de te bestellen goederen en snel aangelverd. Ook retouren gaan snel
Altijd een vlotte bezorging
Ik had 2 hemden besteld en die bleken te groot. 2 hemden teruggestuurd en 2 nieuwe besteld. Uitleg was uiterst correct en beleefd!!
Mijn 1e ervaring met deze webshop is heel positief.
Site is overzichtelijk, goede collectie, voor ieder wat te vinden.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.