Je hoeft niet verder te zoeken want alle secundaire voorwaarden zijn goed voor elkaar
Gewoon zoals het zou moeten zijn
Graag wat advies over lente en breedte maten.
Ik ben een man met grote maten. Het is plezierig kopen met jullie web winkel
ruime keuze, goede kwaliteit en snelle service
Snelle levering van kwaliteit.
Fijne zwembroek van Boss besteld. De site is niet de voordeligste in vergelijking met andere aanbiedingen van dezelfde producten maar wel netjes op tijd geleverd.
Keurig verpakt en vlug geleverd!Dank u wel
Mooie Meyer herenbroeken ontvangen , is prima merk met uitstekende pasvorm.
Niet meer vragen naar een score dat zou fijn zijn
Kwalitatief goede kleding, wordt uitstekend verpakt verzonden. Retour zenden van een kledingstuk (dat te groot uitviel), ging ook heel makkelijk, geld snel teruggestort gekregen.
N.V.T
Dik tevreden over alles
Je kunt kiezen uit veel merken en producten. Het bestellen gaat makkelijk en je ontvangt de zending binnen 2 dagen. De goederen worden keurig verpakt. Alles is prima verlopen.
Duidelijke website, snelle verzending in stevige doos.
Snelle levering, marktconforme prijzen en een perfecte klantenservice
Dons jasje gekocht, prima kwaliteit! Werd bezorgd in een prachtige verpakking inclusief ophangset. Vanuit milieu oogpunt kan de verpakking een stuk soberder, door mij als klant was het wel de kers op de taart. Maar toch het advies om dit iets soberder gaan uitvoeren, het gaat om de kwaliteit van het kledingstuk en dat is top. Suces
Badjas besteld. Werd op tijd geleverd. Het was een cadeau voor iemand, die er blij mee was.
Goede kwaliteit en prijs
betrouwbare en mooie website, goede kwaliteit en prijsverhouding.
Totaal onbekende site die voldoende info bevatte over verzending en levering. Perfect traceerbaar , degelijke verpakking
Gemakkelijk bestellen. Wellicht een verbeterpunt. Ik zoek katoenen (over) hemden met: -slim fit; - mouwlengte 7; en -boord 39. Het zou voor mij gemakkelijk zijn die drie eisen in te voeren en dan te zien welke opties er zijn.
alles wordt altijd correct afgehandeld als je iets terug stuurt. Binnen 2 of 3 dagen is het bestelde in huis. Deze zaak heeft een geweldige service.
alles op tijd netjes verzorgt
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.