Nu een aantal keren besteld bij Schulte, telkens zeer snel geleverd. Ik kan nu tenminste ook in Nederland terecht voor de wat grotere (breedte-)maten, zodat ik niet meer uitsluitend afhankelijk ben van DUitsland.
Fraaie overzichtelijke site en snelle bezorging in mooie chique doos
Levering altijd volgens afspraak en netjes verpakt. Als het een keer niet goed is snel geld terug op de rekening en geen gedoe.
Tekortkoming website qua artikelkleur ruimschoots rechtgezet door after-sales. Een serieuze toko!
Alles wordt keurig afgehandeld. Keurige verpakking
Zeer fijne webshop, en super snelle levering. En goede kwaliteit. Koop heel graag bij jullie
Bestelling via website en bezoek aan winkel zijn prima gegaan. Tot 2x toe pech met de verzending via PostNL. Zeker bij de laatste bestelling. Poststuk is een week onderweg geweest, terwijl het tijdig is aangeleverd door Schulte bij hen.
In no time de spullen binnen, netjes en strak geleverd.
Keurig op tijd en goed geleverd!
Snelle levering en top kwaliteit voor een mooie prijs
Ben zeer tevreden met de herenkleding van Schulte!
Prima kwaliteit.
Ben zeer tevreden over assortiment en kwaliteit van verkochte producten. Snelle levering en al jaren betrouwbaar vwb service.
Beige sneakers in de aanbieding gekocht!
Mooie kledij. Aangename prijzen en perfecte afhandeling van de levering. Wat wil je nog meer?
Prettige medewerkers, kwaliteitspullen en service waar je wat aan hebt. Ook middels telefonisch contact.
ik krijg geen bevestiging van retour, lang wachten voor het geld is teruggestort.
Wij zien dat uw retourzending op 10 juli door ons is ontvangen. Wij verwerken retourzendingen zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen twee weken na ontvangst.
Uitstekend en zoals ik al schreef keurig Verpakt.
Artikel snel en keurig verpakt ontvangen.
Snelle levering, mooie verpakking
kleur wijkt nog wel eens van de site
Hilfiger schoenen ongelijk, linker was glad suede, de rechter volledig ruw suede. Niet fraai. Had zo niet verstuurd mogen worden. Wellicht meer een merken issue dan Schulte, niettemin mijn eerste ervaring niet oke. Schoenen inmiddels retour.
Bestelling snel geleverd. Je word goed op de hoogte gehouden van verloop Bestelling. Producten voldoen aan verwachting.
Snelle bezorging, keurig verpakt. Eenvoudig retour. Mooie kwaliteit kleding.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.