Snelle levering, retourlabel bijgesloten en een gratis mooie kledinghoes voor mijn Ubr sonic. Van alles wordt je via de mail op de hoogte gehouden: aankoop, verzending, ontvangst van retour en terugbetaling retour (Eton hemd). Ze hebben de webshop dik voor elkaar!!
Met het merk Gardeur is mijn man altijd tevreden! Kwaliteit en pasvorm is daarom ook zijn lievelingsmerk.
Ik heb er niets meer een toe te voegen, alles is correct verlopen, dus ik ben heel tevreden !
Grote keuze in kleding grote maten en correct in retour zendingen ! Dikke pluim dat er nog een een zaak bestaat welke denkt aan volslanke mensen , want dit wordt problematisch voor ons ! Thanks !
100 procent tevreden
Mooie hemden dragen lekker. Na bestelling snel in huis.
Uitermate tevreden
Met name welke leest de schoen is.
zoals ik het zelf zou doen
hele correkte levering,en ook zeer snel !
Mooi op tijd en netjes geleverd
Prompte leveringen
Super winkel ! Ik vind het retour beleid mega fijn geregeld . Goed qualiteid en prijs verhouding .
Na mijn bestelling kon ik via mail precies de zending volgen. Keurig volgens bericht op tijd afgeleverd.
Wij hebben al eerder kleding bij Schulte besteld. Altijd een keurige afwikkeling van zaken, ook bij eventueel retour sturen van items. Wij zijn heel tevreden.
Super service. Aanrader !!!!!
Ik heb betaald voor overhemden, maar heb ze nooooit ontvangen.
Het komt soms voor dat een pakket volgens de Track & Trace code op afgeleverd staat terwijl de klant het niet heeft ontvangen. In dat geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00 uur op telefoonnummer 0252-700276. Wij nemen contact op met PostNL om een onderzoek te laten opstarten. Als een pakket vermist is verklaard sturen wij de artikelen opnieuw op. Mochten wij de artikelen niet meer op voorraad hebben, dan betalen wij het aankoopbedrag retour. De klant is nooit zijn geld kwijt.
Mooi vest, prima prijs kwaliteit verhouding, in een zeer mooie doos verpakt kortom prima !
Snelle levering. Kleding was zorgvuldig ingepakt.
Spullen snel ontvangen en prima kwaliteit en maat .
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
Duidelijke site met een keurige afhandeling. Super dat het een keuze heeft in lengtematen.
Goede omschrijving en informatie
zowel produktkwaliteit, prijs als service prima in orde. mooi verpakt.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.