Nette verpakking en snelle levering
Tevreden over de service Mooie jas en snelle levering en afhandeling
Alles volgens afspraak en juist
De bestelling wordt altijd snel geleverd en de retourmogelijkheid is top en uiterst gemakkelijk. Niks uitprinten of retourkosten maar gewoon al uitgeprinte stickers in de doos en gratis retour. Hier koop ik heel graag.
Grote keuze en betaalbare prijzen
De prijs zonder verzendkosten en nog een korting ook
Levering was goed en snel. Het product ziet er mooi uit en voldoet aan de kwaliteitseisen, behalve de knopen. De knopen zitten niet goed vast en 1 is er al af gevallen, waardoor ik alles opnieuw goed vast moet laten zetten.
Als er een probleem is met een artikel dan kan er altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice om een passende oplossing aan te bieden. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00 uur op telefoonnummer 0252-700276.
Prima geholpen.
Het kopje hierboven zegt al genoeg. Online besteld, een dag later verzonden en de dag erop bezorgd. En zoals altijd: keurig verpakt en in een kartonnen doos.
Prima ervaring
Prachtige kleding, deskundig en prettig personeel, prima service.
Koop/bestel regelmatig zeer tevreden
Kwaliteit kleding. Snelle verzorgde leveringen.
Prima online winkelervaring. Op zoek naar een nieuwe jas in een grote maat kwam ik bij Schulte herenmode terecht. Keuze gemaakt en dat bleek in één keer goed. Ik bewaar dit adres!
Snelle, correcte levering. Jas was goed verpakt.
Mooie collectie herenmode in grote maten; uitstekende service; regelmatig fijne aanbiedingen; snelle levering.
De laatst bestelde trui was alleen beschikbaar in XXL. Toen ik belde met de vestiging Leiderdorp of XL nog ergens beschikbaar was gaf de vrouwelijke werkneemster aan dat die Gant trui klein valt en adviseerde mij toch maar de XXL te bestellen. Erg goed advies hij past namelijk perfect Dank.
Uitstekende service
Snelle bezorging, duidelijke webshop, mooie merken, ook voor mannen met een iets wat moeilijker maat. En eventueel een retour ook duidelijk en retour bon bijgesloten. Niet dat ik iets retour heb moeten sturen. Dank.
Uitstekende snelle levering van mijn magnanni schoenen, Voldoen uitstekend, zeer goed pasvorm.
geen klachten
Prima kwaliteit en snelle service
Easy to use website; found what I wanted very quickly; reasonable price; rapid delivery. Can't tell about consistency yet, though, as I've only placed one order so far - a fifth star will need a couple more orders.
Snelle en correcte levering . Jas werd na 2 dagen geleverd. Keurig verpakt in doos inclusief beschermhoes met rits over de jas. Ben zeer tevreden over bestelling bij deze winkel.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.