Mooi verpakt en op tijd ontvangen. Top service.
Prima site en service
Al enkele jaren klant. Nooit geen problemen en wat ik bestel is goed.
Altijd snel verzonden. retour geen probleem en de terug betaling snel
Ruim en regelmatig nieuw aanbod in alle maten van kwaliteitsmerken. Snelle verzending en mocht een retour nodig zijn bij een verkeerde maat is dat geen probleem.
Alles was keurig verzorgd en door een foutje van mijn kant. Liep alles toch goed af
Topkwaliteit in een zeer snelle levertermijn.
Zie bovenstaande zin
Altijd een goed verzorgde en correcte levering van de bestelde goederen.
zie boven
Netjes en snel geleverd. Producten ook goed.
Bestellingen worden keurig geleverd. Wellicht een klein verbeterpuntje: iets sneller leveren.
Goed advies en adequate hulp
Xxxx Xxx
Dit was de eerste keer dat ik bij deze webshop iets heb gekocht. De webshop is heel duidelijk met ruim voldoende informatie om een keuze te maken. Een medewerker staat je rustig en met verstand van zaken re woord.
Zeer tevreden over mijn bestelling, Snelle levering, prachtig verpakt, vriendelijk personeel aan telefoon, goede prijs kwaliteit.
het gaat altijd goed maar nu heb ik eerst 2 truien besteld die zijn netjes afgeleverd ,ik heb er 1 terug gestuurd daar heb ik ook al een bevestiging van ontvangen en de laatste een donker groene trui wel een bevestiging en nota ontvangen maar nog steeds geen trui
Wij hebben het nagekeken en zien aan de Track & Trace code dat de klant de zending inmiddels bij een PostNL locatie heeft opgehaald.
Ik had dit overhemd nodig bij koorconcerten.. De firma die ons normaal voorziet in costuum en overhemden kan ons niet meer voorzien van de overhemden van dit merk : LEDUB Dus maar zoeken op internet. en ja Geweldig! Ik hoop dat ik er veel plezier van hebt. Groet, Ben.
Groot assortiment voor een goede prijs en een snelle levering
Alles werd netjes en op tijd geleverd
Kwaliteit, prijs en bezorging prima op orde! Het
Ben geen enkele keer teleurgesteld door jullie. De kleding is altijd zo netjes en met zorg verpakt, daar houd ik van. Kom graag terug.
zowel kwaliteit als prijs zijn goed. terugkoppeling bij retour zetting is goed en snel.
Goed.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.