zowel kwaliteit als prijs zijn goed. terugkoppeling bij retour zetting is goed en snel.
Goed.
Bestelde kleding geleverd in opvallend goede en mooie verpakking!
Hele mooie kwaliteit sokken, lekker zacht en een mooie boord wat niet strak zit en toch niet afzakt.
Product voldoet aan de verwachting en snelle en goede levering
GOEDE KWALITEIT EN LEKKER OM TE DRAGEN 8 zOWEL VOOR ZOMER ALS WINTER
Voor producten die ik soms nergens anders kan vinden kan ik terecht bij Schulte. Een grote collectie, goede prijzen en leuke outlet. En elke keer weer, online besteld héél snel in huis.
Snelle levering en tevens snelle terugbetaling bij retour
Keurig verzorgde en snelle toezending. Zeer overzichtelijke afhandeling van gekochte en teruggezonden artikelen.
Prima levering en maat.
Ik bestel alleen online, de service is prima! word steeds nieuwsgieriger naar de winkel zelf aangezien ik regelmatig bij dat wat ik zoek bij jullie uitkom! gr, Edwin
Breed assortiment en goede service.
Als boven, maar het resetten van een Password lukt niet. Ik krijg geen mail retour bij aanvraag van een reset. Is een IT dingetje. Ik vul dus handmatig steeds mijn vaste gegevens in. Jammer
Wij zijn in juni overgegaan naar een nieuwe website. Hierbij was het helaas niet mogelijk om de klantenaccounts mee te nemen. U kunt een nieuwe account aanmaken op onze website. Onze excuses voor het ongemak.
De artikelen zijn altijd keurig verpakt. Ziet er correct uit!
goed geholpen en goed advies
Zeer goede online shop aanrader voor elke man
Wat ik hierboven al vermelde mij raken jullie niet meer kwijt. Ook de flinkere man wil er modern uit zien
Goede kwaliteit, snelle levertijd alles zoals beloofd.
Schulte herenmode voeld vertrouwd aan. Mooie mode voor een goede prijs.
Website is duidelijk, goede kwaliteit van producten.
Fijne winkel. Ruime keuze en mooie kwaliteit. Altijd snel en correct geleverd
Retour gezonden
Het is altijd erg lastig om een kleur goed te beoordelen op een beeldscherm omdat ieder beeldscherm anders is en de kleuren anders weergeeft. Deze broek staat inderdaad omschreven als beige en de kleur beige valt onder de bruintinten. Wij zien dat de broek inmiddels retour is gestuurd en dat deze retour verwerkt is.
Uitstekend verpakt, en een zeer snelle levering. Fijn dat er grote maten zijn. Bestel zeker nog eens.
Prima service maar de kleur komt totaal niet overeen met de foto op de site klopt niet is een totaal andere broek. Maar ik vond deze kleur ook mooi dus ik heb de broek gehouden en de kleur die ik zocht heb ik in de winkel gehaald. Mvg van Weerdenburg
Perfect bedrijf. Snelle levering.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.