Goede service!

Prettige service en goede communicatie.

• Kwaliteit

Goed hebben veel grote maten

Ik had pech jas werd een paar dagen later afgeprijsd Er is veel in grote maten en op voorraad en snel gebracht

Uitermate tevreden!

Altijd een correcte en keurige verzending; een in het oog springende verpakking!!

Top zaak en service!!

Voor goeie goed is dit de zaak bij uitstek!

• Kwaliteit

perfect goede kwaliteit en service

voor herhaling vatbaar

Zonder problemen verlopen

Ik ben bekend met schiesser pyjama’s en ging er dus vanuit dat deze ook aan de wens voldeed.

• Kwaliteit

Prima zaak en prima service

Snelle levering, maar 1 minpuntje en daar kunnen jullie misschien niet alles aandoen. De pakketbezorgers doen de pakketbezorgers in de kliko. Dit geef ik door omdat ik weleens wat kwijtgeraakt ben. Maar waar kan ik dit verhalen?

goede service

goede service en mooie hugo boss schoenen

• Kwaliteit

Geweldig veel keuze in alle prijsklasse.

Winterjas gekocht. Voortreffelijk voldeed aan alle verwachtingen De jas werd op korte termijn na bestelling geleverd. Was grandioos verpakt. Al met al een uiterst tevreden klant.

prima online adres

kunnen zelf niet meer naar de winkel

Gewoon goed

Ik ben zeer tevreden over jullie als je wat bestelt of terug stuurt ik vind de kleding goed van kwaliteit wat wil je nog meer, natuurlijk zijn er dingen die je beter wil zien zoals schoenen en vooral instappers want ik heb een hekel aan veters en Colbertjasjes en vesten mag van wat meer zijn op web-site maar ga vooral zo door. Groetjes jill

Een top bedrijf

Heb zeer goede ervaringen met Schulten

A not so nice ending

I am a regular customer. I recently ordered two sweaters. I hadn't even unpacked the parcel and the next day I receive a mail informing me that there is a pre sale in which I could ordered the same 2 sweaters at 70 euros less. I understand how sales work, and have therefore not sent the sweaters back, but would advice you not to include customers who just bought something two days before in the sale mailing or offer them the discount anyhow. What happened here didn't leave a smile on my face.

Mooi product, snel geleverd

Mooi product ontvangen, netjes verpakt en snel geleverd

Top Service

Tijdens een bestelling online bleek achteraf dat de stock uitgeput a-was van het artikel. Ik kreeg als compensatie bij een volgende bestelling 40% reductie. Deze 2de bestelling werd zeer correct en snel afgehandeld. Echt topservice !

• Kwaliteit

Snelle levering, eenvoudige betaling (pay pal) mogelijk en eventueel afhalen afleverpunt mogelijk.

Al jaren een uitstekende ervaring.

• Kwaliteit

Een ongelukkige samenloop van omstandigheden

Voor het eerst iets besteld bij Schulte, helaas was de bezorging van Post NL zeer slecht de bezorgdstum en tijden zijn 6 keer door postnl gewijzigd. Bij ontvangst bleek ik niet goed opgelet te hebben en bleek het vest een slim model te zijn, dat ben ik niet meer. Het terugsturen en het terug storten van mijn geld ging vlekkeloos.

• Kwaliteit

Snelle levering, jeans als omschreven

Snelle levering, kwaliteit is prima!

• Kwaliteit

Prima maar later dan beloofd

Het artikel zou in voorraad zijn maar dat bleek na het bestellen en betalen niet zo te zijn. Weekje vertraging maar in dit geval geen probleem.

Erg prettig bedrijf.

De service is prima. De website duidelijk en de levering snel en mooi verpakt. En mooie kleding..

• Kwaliteit

prima spullen, snel geleverd, mooie prijzen, goede kwaliteit.

Netjes verpakt, snel geleverd. Grote keuze, en heel betaalbaar voor goede kwaliteit! top!!

• Kwaliteit

Kwaliteit straalt ervan af!

Niet alleen de producten maar ook de verpakking straalt kwaliteit. Ook de informatie over niet kunnen leveren was goed.

• Kwaliteit

Mooie producten en uitstekende service!

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG