Prijs/kwaliteit Heel goed. Verbeterpunt is dat er een prijsdaling alert ingesteld kan worden.
Het gekochte product voldoet aan mijn verwachtingen.
Mooie kwaliteitsmerken tegen mooie prijs, goede en snelle service.
Mooie kwaliteitsmerken tegen mooie prijs, goede en snelle service.
Ervaringen met online aankopen bij Schulte Herenmode zijn uitstekend te noemen. Dit is eveneens van toepassing bij het retourneren! Ter verduidelijking, dit komt sporadisch voor! Mijn enige opmerking is dat de getoonde kleuren op de website soms niet overeenkomen met de werkelijke kleuren.
Altijd alles keurig en snel behandeld en verzonden
Altijd alles keurig en snel behandeld en verzonden
Snelle en keurig ingepakte levering. Helaas paste de jas niet en moest het retour. Makkelijk retour te zenden en geld stond weer snel op ons rekening
Had een nieuwe jas voor m'n zoon gekocht , na een week was de rits kapot, direct na retour vergoed !
Met de laatste zending is helaas iets misgegaan. Ik ontving niet de juiste overhemden. Kan gebeuren. Inmiddels zijn de juiste (hopelijk) nu onderweg.
Snelle levering en qualiteit producten.
Meerdere kledingstukken besteld en keurig verpakt en snel thuisbezorgd gekregen. Ik had 1 artikel retour gestuurd en deze is ook snel verwerkt en keurig terugbetaald. Goede service!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.