Goede kwaliteit, keurig verpakt, snelle levering
Bestelling geplaatst en 4 dagen later krijg ik bericht dat een artikel niet meer leverbaar is. Kan gebeuren maar na 4 dagen verwacht je dit niet. Dan nog eens 2 dagen later krijg ik weer een bericht dat nog een ander artikel ook niet meer leverbaar is! Inmiddels had ik in die 6 dagen de spullen al thuis verwacht. Uiteindelijk is alles wat wel nog leverbaar was netjes afgeleverd.
Bestelling vlot en goed geregeld. Ook bij het omruilen van een artikel snel en goed.
Snelle levering, goeie service.
Snelle levering, goeie service.
Heel snel, goede producten en kwieke terugbetaling bij retourzending van een verkeerde maat bestelling. Kortom voelt vertrouwd.
goed zoals altijd
Ik heb er zeer goede ervaringen mee
snelle levering en achteraf betaling en retour mogelijkheid
Mooie nieuwe broek die goed past en ook nog eens in de aanbieding. Top
Ruime keuze, topservice
De truien op de website waren duidelijk zichtbaar,ook de kleur.De omschrijving wat betreft produkt omschrijving was ook duidelijk
Snel geleverd en toen ik iets moest omruilen werd ook dit goed en zeer snel geregeld.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.