Tegenvallende (online) prestaties in de black friday periode

Zaterdag online om maatadvies gevraagd, nooit gekregen. Online medewerkers/magazijn op zaterdag niet bereikbaar. Zelf bij vestiging tel om maatadvies verzocht. Advies bleek onjuist. Op zaterdag bestelde artikel pas op woensdag ontvangen wel jn keurige doos en opberghoes. Keurig bedrijf metvkwalitatieve artikelen. Tot slot deze evaluatie kon al enkele dagen door technische onvolkomenheden bij u niet verzonden worden.

Goede en snelle service.

Super!!!

Online besteld!! Voldoet aan alle verwachtingen. Dus super,gr marc

• Kwaliteit

Alleen maar goede ervaringen top

Prima ook met retour spullen wordt direct gereageerd snelle afhandeling.

topservice

Ik bestelde een mantel die achteraf niet meer voorradig bleek te zijn. Schulte stelde mij een reductie van 40% voor op een volgende aankoop. Deze aankoop werd zeer snel geleverd en was professioneel ingepakt. Mooie mantel en zeer goede service ! Een aanrader

prima prijs, matige kwaliteit

Schulte heeft ruim aanbod luxe overhemden. De aanbiedingen zijn soms erg aantrekkelijk in prijs. De afwerking van de overhemden laat echter regelmatig te wensen over. Dat geldt voor meerdere merken. Geen aanbeveling voor wie hoogwaardige afwerking verwacht, wat wel mag in deze prijsklasse.

Altijd goede service

Mijn bestellingen altijd prima verzorgd en goede kwaliteit kleding

• Kwaliteit

Nete levering en retourneren uitstekend met retour label in doos Ruime keus kwaliteit kleding

Correcte vlotte service

Snelle levering, retourneren zonder gedoe, wordt zelfs makkelijk gemaakt en vlot afgehandeld. Daardoor bestel ik volgende keren weer zonder aarzeling.

Correcte vlotte service

• Kwaliteit

Prima om te shoppen met goede kwaliteits producten met een uitstekende service. Top

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG