Perfecte afhandeling van de levering en afwikkeling van een gedeeltelijke retourzending !!

• Kwaliteit

Goede kwaliteit, goede prijs en netjes geleverd

Het is prettig om te kunnen vertrouwen op goede kwaliteit. Zowel de verzending, op tijd als prijs en product zijn goed voor elkaar. Daarom bestel ik hier al jarenlang.

• Kwaliteit

Duidelijke site en supersnelle levering, zelfs naar Belgie

• Kwaliteit

Klein ongemak, netjes opgelost.

Mooi overhemd besteld, was helaas niet de correcte pasvorm. De webshop kwam zelf met een alternatief en een kleine compensatie voor het ongemak. Hulde!

• Kwaliteit

Keurig product voor nette prijs

Snelle en correcte levering

• Kwaliteit

Ik had besteld en betaald, toen er niet geleverd werd telefonisch contact gehad. De voorraad was op in maat L , toen toch een oplissins namelijk ipv twee oranje nu een oranje en 1 blauwe en 10 procent korting.

Snelle levering vgl. Afspraak

• Kwaliteit

Zeer goede kwaliteit en volop keuze

Het is fijn dat ze hier de kwalitatief zeer goed broeken verkopen, die ik vroeger wel eens in een kledingwinkel kocht. maar hier hebben ze veel meer keuze.

goede ervaring

Mijn bestelling is snel en zorgvuldig bezorgt, Bestelling gedaan via de website van Schulte herenmode, Ik was tevreden over het verloop, goede kwaliteit, mooie kleur overhemd. Helaas was het voor mij iets te strak en geen grotere maat beschikbaar waardoor ik het retour moest sturen.

• Kwaliteit

Mooie site , makkelijk om wat te zoeken ,vinden en te bestellen. Ondergoed snel en keurig verpakt geleverd. Top.

• Kwaliteit

Snelle levering van een mooi poloshirt.

Mooi poloshirt van Portofuno met onderscheidende uitvoering.t.o.v. andere merken.

• Kwaliteit

prima snelle levering en overzichtelijke web site

correcte firma

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering.

• Kwaliteit

Hele goede kwaliteit kleding, snelle levering

Schulte heeft een prima website, overzichtelijk. Vaak aantrekkelijke prijzen voor kwaliteit mode.

Zeer euthentiek en mooie polo voor F1

Polo past perfect en was mooi om zoveel mensen tijdens de F1 in zelde polo te zien

Geweldig!

Mooie collectie, goede prijzen en logistiek de zaakjes uitstekend voor mekaar.

• Kwaliteit

Het is ons een goede ervaring geweest mooi verpakt en ook nog erg goed van kwaliteit. Dik tevreden.

Top geregeld

Fijne broek en vlot geleverd.

Makkelijk en snel!

Betrouwbaar en behulpzaam . 1 x iets retour gestuurd. Snelle afhandeling en terugontvangen van de betaling. Prima!

gewoon oké

Alleen heel erg jammer, dat er geen bericht wordt gestuurd met een track en trace

snelle en mooie levering

mooi verpakt. snelle levering

Zeer mooi shirt

Gemakkelijk en snel besteld door een perfecte site. Uitstekende levering met een goede verpakking. Goede marketing.

• Kwaliteit

Super snelle levering en goed verpakt,TOP!!

Ik heb goede ervaringen met Schulte

• Kwaliteit

Prettige zaak met goed aanbod en service

Mooi aanbod. Goede acties. Net verpakt en snel geleverd. Goede service.

• Kwaliteit

Goede ervaringen met het ontvangen van goederen en een goede afwikkeling van retourneren

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG