Correct en snel. Maattabel duidelijk
In mijn bestelling zat ongelukkigerwijs een wollen vest met een gaatje. Dit kon zonder problemen worden omgeruild tegen een perfect exemplaar. Het terugsturen gaf moeilijkheden door post NL maar werd vlot opgelost door gebruik te mogen maken van een andere vervoerder. Ik ben een zeer tevreden klant en zal zeker nog bestellingen plaatsen bij Schulte.
De levering van de 4 overhemden was snel,uitstekend verpakt. Al eerder hadden wij dit merk bij u besteld met de zelfde ervaring. Prijs/kwaliteit ook zondermeer prima. Ga vooral zo door.
Mooi en kwalitatief goed product
Service zonder problemen, alles verloopt soepel en bevredigend. :-)
Gant gekocht
Sneller verstuurd dan verwacht, doch PostNL maakt er elke keer zooitje van.
Prima service en snel verstuurd!
Zo hoort een klant behandelt te worden. Effectief en efficiënt waarin kwaliteit ervaren wordt van begin tot einde.
Als 87 jarige wordt je moe van alle after sales gedoe ! Jammer. De service prima.
Zit perfect . Mooi kwaliteit
Katoenmix kan maar één ding, kreukelen! Heel veel spijt van aankoop.
Als de wasmachine te vol wordt geladen dan kunnen er veel kreukels ontstaan na het wassen. Dit is zeker van toepassing op katoenmix. Het is aan te raden om niet op een te hoog toerental te centrifugeren zodat de broek nog goed vochtig is als deze uit de wasmachine komt. De beste manier om kreukels te verwijderen is om het artikel te strijken als het nog licht vochtig is.
Vlotte verzorgde levering. Netjes!
Alles was voor mij vrij snel duidelijk. Overzichtelijk en snel geleverd. Prima verzorgd in een stevige verpakking.
Netjes ingepakt en snel verzonden, ben er blij mee
Zeer snelle en prima service..
Bij gewone bestellingen afhandeling goed. Bij een probleem (in mijn geval betreffende een nooit gearriveerd kledingstuk, dat kennelijk als een retourzending behandeld werd) buitengewoon slecht, in die zin dat herhaalde correspondentie waarin ik om uitleg en correctie vroeg, nooit zelfs maar een antwoord kreeg!!!
Wij hebben verschillende keren getracht contact met de klant op te nemen, zowel per telefoon als per e-mail. Wij hebben de e-mails beantwoord en kregen daar nooit een reactie op. Na zo vaak proberen kunnen wij niet anders dan de bestelling retour betalen. Daarnaast had de klant zelf een verkeerd adres ingevuld waardoor het pakket niet kon worden afgeleverd, maar weer retour was gekomen.
Prijs redeelijk, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zeer groot
Ik ben sinds maart 2022 klant bij Schutte en was er ook in de winkel (Hillegom). Prettig allemaal, niet de goedkoopste , komt door mijn grote maat.
Al heel wat aankopen gedaan, de service die het bedrijf hanteert, blijft op een constant niveau. Helaas jammer dat de historie aankopen verloren zijn gegaan bij de introductie van de vernieuwde website.
Ervaren als een juiste keuze van internetwinkel. Wat vooral opvalt is de chique verpakking. De communicatie is ook voortreffelijk. We kunnen geen reden bedenken om niet meer bij Schulte verder te shoppen. Ook de geleverde kleding is helemaal naar wens. Kortom we hebben een goede keuze gemaakt en zijn DIK tevreden.
De Schultenpyama zit aangenaam.Fijne kwaliteit. Snelle levering.Top.
Levering duurde iets langer als we van jullie gewend zijn
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.