Ik koop hier al lang mijn kleding en vind de service heel goed en correct
Snelle en keurig verpakte levering van kwalitatief mooie en gunstig geprijsde short, zeer tevreden.
Top, snel geleverd, netjes verpakt zeer tevreden.
Snel,goed en voor een prima prijs
Ik kan alleen zeggen dat ik zeer tevreden ben.
Altijd mooie aanbiedingen van kwaliteitsartikelen.
Vertrouwde leverancier. Na bestelling keurige snelle levering.
Prima. Duidelijke website, makkelijk artikelen kiezen met juiste maatvoering. Heldere communicatie via de mail en ook de retouren correct gedaan. Enige puntje van kritiek is dat er staat dat je achteraf kunt betalen, maar als je bent “uitgewisseld” krijg je die optie niet en moet er gewoon betaald worden.
De mogelijkheid om voor achteraf betalen te kiezen komt alleen naar voren als het factuuradres en het bezorgadres hetzelfde zijn. Wij hebben hiervoor gekozen om fraude te voorkomen. Mocht de bestelling niet kunnen worden afgeleverd, dan gaat het pakket alsnog naar een PostNL locatie. Bij een eerste bestelling via AfterPay zit een limiet aan het te besteden bedrag. Wellicht dat dit op deze bestelling van toepassing is geweest en dat daarom de keuze voor AfterPay niet zichtbaar was.
Heren broek van het merk M. E. N. S gekocht. Prima pasvorm alleen riemlussen zijn raar geplaatst
Hoewel het artikel niet was wat ik ervan verwachtte had ik ik wel een positief gevoel over de manier waarop het gekochte artikel mij bereikte en de snelle en correcte afhandeling van de retourzending.
Alles netjes verpakt en op tijd geleverd en mooie site en erg overzichtelijk
veel keus,mooie kwaliteit en betaalbaar. levering snel en keurig verpakt.
De bestelde short werd snel gratis thuisbezorgd en voldeed volledig aan de verwachting. Voor een eventuele retourzending zat al een formulier en adressticker in de verpakking. Al met al een prima webshop met uitstekende service!
Snelle levering. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Ga zo door ;-D
kan niet beter wensen
Op aanraden via de website een bestelling geplaatst, snel en in een mooie verpakking thuisbezorgd. Het leek op een kado.
Zeer correct bedrijf, artikel zeer degelijk en verzorgd verpakt en verstuurd. Een klein min punten. Men geeft aan binnen 1-3 werkdagen artikel te versturen, dat is in mijn geval niet gelukt maar het was gelukkig wel op tijd voor mijn vakantie binnen.
Als ik uw bedrijf niet goed vond dan kocht ik niets bij u. Dus zal ik zolang ik bij u koop nooit meer een beoordeling sturen tenzij dar een gerede aanleiding voor is.
Goede kwaliteit
prima service . ruime sortering grote maten
Prima en zeker voor herhaling vatbaar.
Polo shirt was helaas te groot. Daarom teruggestuurd. Het is keurig en snel verwerk. prima.
Artikel moest bijgesteld worden bij de leverancier. Dit werd direct gemeld en slechts met een kleine vertraging werden alle artikelen geleverd in een mooie stevige doos.
vind het erg prettig dat je thuis alles kan passen op je gemak en daarna kan betalen
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.