Klasse zaak

Hele mooie schoenen goede kwaliteit

Prima bedrijf

Ik doe regelmatig zaken met Schulte Herenmode De kwaliteit is zeer goed alsmede de verzending alles keurig verpakt

Keurig

Keurig

Prima verkoper

Als gebruiker van grote-matenkleding heb ik in Schulte een bedrijf gevonden dat nogal eens iets heeft dat past bij mijn behoefte.

• Kwaliteit

Zo hoort online shopping te zijn

Prettige website, maattabelen een vlotte bezorging in een mooie doos. Mijn polo was van een hogere kwaliteit dan verwacht en dus veel waar voor het geld.

• Kwaliteit

Precies wat ik wilde, een mooi fijn zittende polo.

Bij Schulte Herenmode altijd een nette en correcte levering!!

Prima prijs kwaliteit verhouding

fijne winkel

kopen hier de kleding van mijn man zowel online als in de winkel altijd goede communicatie en fantastisch geholpen in de zaak in Hillegom.

Snel en goede levering

Snel en goede levering

• Kwaliteit

Snelle levering, product zoals besteld.

Snelle levering, goed verpakt.

• Kwaliteit

Blijft een fijne winkel om kleding te kopen

Inmiddels heb ik mijn favoriete merken bij Schulte en en die zijn altijd van de gewenste kwaliteit. Schulte stuurt de stukken snel op en goed verpakt, niet teveel karton gelukkig. Goede prijzen ook. Ik blijf een klant.

• Kwaliteit

Ik kreeg korte broeken in plaats van bermudas Prachtigebroeken alleen te kort Verder goede service

• Kwaliteit

Product zoals omschreven geleverd. Perfecte kwaliteit.

• Kwaliteit

Prima producten, maar slechte levering

Ik had 2 broeken besteld. Nadat ik betaald had kreeg ik de bevestiging waarbij vermeld werd dat 1 broek niet op voorraad was. Echter werd de broek die wel op voorraad was niet geleverd. Na een week hierover gebeld... toen werd op mijn verzoek deze broek verzonden. DRIE weken later weer gebeld omdat broek 2 nog niet geleverd was. Deze werd toen ook direct verzonden.. en was dus blijkbaar al binnen. Wat m.n. vervelend is dat je niet op de hoogte gehouden wordt en er zelf steeds achteraan moet!!

• Kwaliteit

Duurde iets langer alvorens ik bericht kreeg wanneer artikelen geleverd zouden worden. Na bericht geheel prima geregeld

Snelle levering, mooie producten

Heel fijn om ook voor lange man passende overhemden te kunnen kopen.

Goede ervaringen

Een negatieve ervaring, dat er niet op een afhaalpunt wordt geleverd, als men via Afther Pay wordt betaald. Ik ben niet altijd thuis, en altijd de buren lastig vallen wil ik niet. Dat vind ik erg nadelig. Andere bedrijven doen dat wel !!!!!!

• Kwaliteit

Prima producten maar o wee die links!

Vermeld werd dat er drie exemplaren van het gewenste product voorradig waren maar uiteindelijk moesten we extra lang wachten omdat het product NIET voorradig bleek te zijn. En uw link verwijst naar een niet beveiligde site. Ik 's heeft u daar een Email over maar er kwam geen respons...

Fijne ervaring met Schulte

Snel gezocht met de functionele zoekmogelijkheid, gemakkelijk besteld en snel afgerekend. Gewoon een prima ervaring.

• Kwaliteit

Weer prima verzorgde levering.

Zoals aangegeven op tijd mijn bestelde overhemd geleverd. Goed verpakt in een nette doos met papieren om eventueel terug te sturen. Een tevreden klant.

Prima website

Helemaal tot tevredenheid geholpen.

Toptop

Topservice en kwaliteit