keurig verpakt en snelle levering van bestelde producten

Artikelen keurig ontvangen in prima verpakking en snelle levering zoals het eigenlijk hoort te zijn. Zeker voor herhaling vatbaar

super content

TOP

• Kwaliteit

Ruime keuze aan polo's van goede kwaliteit.

Correcte levering in stijlvolle verpakking.

1 woord...top!

• Kwaliteit

Grote en gevarieerde keuze voor een goede prijs

Veel keuze, en soms net even anders dan andere sites. Goede en snelle levering en service

Zoals altijd gewoon goed

Snelle levering.

aan te raden!!

topprodukten en prima service

• Kwaliteit

Juiste shirt geleverd in mooie doos

Juiste shirt geleverd in mooie doos En kleur en stof klopt zo als zichtbaar is op de site . Ga een tweede bestellen

Mooi assortiment.

Gewoon goed.

Prima zaak

Ruime keuze, goede kwaliteit en een prima service.

• Kwaliteit

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding.

retour sturen is heel eenvoudig gemaakt, en levering is vlot en deugdelijk.

• Kwaliteit

Gemakkelijk om te bestellen en eventueel te retourneren

Ruime keuze. Het is voor mij niet altijd gemakkelijk de juiste maten te kiezen en na ontvangst te ervaren dat ik niet de juiste maat heb gekozen.

Service en kwaliteit scoren een 10

Als vaste klant met een moeilijke kwartmaat kan ik niet terecht in gewone herensokken. Wil toch modieus gekleed gaan. Schulte levert waar ik naar op zoek ben.

• Kwaliteit

Hele goede en snelle service

Snel geleverd en mooi verpakt. Helaas waren de schoenen 1 maat te groot voor mij. Retour en terugbetaling gingen heel vlot.

• Kwaliteit

Oplossing vinden op aankoop via internet

• Kwaliteit

Mooie collectie, goede prijzen en service

Een goede site, duidelijk, werkt prettig. Snelle levering en goede retourvoorwaarden.

Vlotte afhandeling

Snel besteld, snel geleverd alles pssy

Altijd goed

Met name de uitgebreide maattabellen bij verschillende merken helpen mij altijd aan de juiste maat bij een merk. Zeer behulpzaam als je eenmaal weet welke maat van een werk goed past. Dan op basis van deze gegevens naar de juiste maat zoeken bij andere merken. Tot nu toe altijd goed!

• Kwaliteit

Slechte afwikkeling na een verkeerde bestelling.

In de doos van de aflevering van mijn bestelling van 2 poloshirts, bleken tot mijn verbazing 2 poloshirts te zitten van een ander merk, andere kleur en een andere maat. Kennelijk een verwisseling van 2 bestellingen. Kan gebeuren. In eerste instantie bleken de polo's niet meer in voorraad. Na enkele dagen waren mijn polo's ook teruggestuurd, waardoor ik ze toch nog kon krijgen. Eind goed, al goed. De polo's zijn van prima kwaliteit en ik ben er blij mee.

Keuze te over .

Voor mij een van de meest verleidlijkste sites betreft heren kleding . De portkost voor klanten uit België vind ik wel spijtig , voor een klein bedrag begrijpelijk maar vanaf 75€ zou datmoeten portvrij kunnen .

Heel goed.

Producten waren keurig verpakt en zoals aangegeven op de site netjes op tijd binnen. Zal zeker vaker gebruik maken van web site.

• Kwaliteit

fijne zaak en goed geholpen

Jammer dat als je maat er niet is de online computer niet werkt, nu al een paar keer meegemaakt. Vervolgens via internet thuis besteld in 2 minuten.

• Kwaliteit

Gemak en snelle levering g

Lekker makkelijk en snel bestellen, zeker als je je maat weet.

Voldoende

Zonder opmerkingen, volgens afspraak!

Prima kwaliteit

Hele mooie kwaliteit snelle levering.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG