top

helder, overzichtelijk, goede prijs/kwaliteit en prima communicatie

• Kwaliteit

Keurig op tijd, netjes verpakt en prima kwaliteit

Exact wat ik verwacht van een online bestelling

uitstekend

grote keus on line, meer als in de winkel en kleding binnen 4 werkdagen in huis

Prima kwaliteit en service

Kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs !!

Slecht

Eerste review na 1 dag verwijderd,blijkbaar negatief. Polo ralph lauren besteld nog tijdens verzending staat hij ineens 10 euro goedkoper op de site?,wel verkeerd kleur en model toegestuurd gekregen,krijg dan te horen dat kleur weleens niet overeenkomt met wat er op de site staat??

• Kwaliteit

enorm assortiment, veel "klassieke" kleding, klantvriendelijke medewerkers

Zeer tevreden over de manier waarop ik als klant tegemoet wordt getreden.

• Kwaliteit

Inmiddels sinds 5 jaar mijn online kleding specialist. Schulte heeft mooie merken, en geeft een uitstekende service. Kortom zeer tevreden een top zaak.

Prima service!

Prima service en een heel mooi assortiment!

• Kwaliteit

Vriendelijk, komt altijd goed!!

Uitstekend!!

super

jas was beschikbaar, goede website, supersnelle levering. Uitstekend

goed.

Het bestellen en afleveren van de bestelde kleding is prima, wel vindt ik het lang duren voor het geld van de retour kleding op mijn rekening is terug gestort!

• Kwaliteit

Heb geen problemen met bestellingen ook niet met retour sturen en geld word dan snel weer terug geboekt.

• Kwaliteit

Zoals gewoonlijk is het bij Schulte prima voor elkaar.

Regelmatig bestel ik kleding bij Schulte en nog geen keer ben ik teleurgesteld. De enkele keer dat het teruggestuurd wordt wordt het altijd snel en correct afgehandeld.

Pico bello

Duidelijke website en uitgebreide informatie qua kwaliteit en maatvoering. Afhandeling prima

• Kwaliteit

Moest na een week achter mijn bestelling aanbellen waar het bleef.

Kleding uitgezocht, besteld en betaald. Zou binnen 1 tot 3 werkdagen afgeleverd worden. Na meer dan een week moet ik echt vragen waar het bleef. Track en trace gaf aan dat het nog niet bij de vervoerder was aangeboden. Na het navragen bij de service afdeling werd het alsnog verzonden.

• Kwaliteit

snelle verzending en net verpakt.

Ik heb een mooi tweed colbert besteld (mooie aanbieding) bij schulte. De verzending was snel en het colbert was zeer goed verpakt. Er zat zowel en hanger bij -als ook een herbruikbare kledinghoes. Ik zal hier zeker nog een keer iets bestellen.

uitstekend

Wederom goed

Altijd een goede deal. Value for money

• Kwaliteit

Ultra snelle levering, goede service, vlotte afhandeling

TOP

• Kwaliteit

Vertrouwde boxershorts, nette verpakking, daar kun je niets aan verprutsen. Prijs voor de Mc Alson boxers is overal hetzelfde. Een enkele keer mooie sale bij Schulte voor deze boxers, maar dat is mazzel hebben of die net in jouw maat is. Snelle levering.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

• Kwaliteit

Zoals altijd: dik tevreden!

Zoals altijd: dik tevreden!

• Kwaliteit

Altijd alles netjes geleverd gekregen.

Diverse malen besteld. Op tijd geleverd en ook 1x iets retour gestuurd ivm verkeerd besteld. Ook dit perfect afgehandeld

• Kwaliteit

Een vrolijke jarige in mooi overhemd!

Mooi overhemd kwam keurig verpakt binnen.

Fijne winkel.

Het is buitengewoon fijn om bij Schulte kleding te kopen. Ik ben al jaren klant van Schulte en nog nooit is er een probleem geweest, de kwaliteit is uitstekend de artikelen worden prachtig verpakt netjes verzonden en in geval van retour van een artikel is er geen enkel probleem. Schulte staat voor 100%. Daarom ben ik klant van Schulte. Kris Vasse.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG