• Kwaliteit

Overhemd bestel, maat 41 (te klein) dus maat 42 besteld (nagenoeg hetzelfde) Dan maat 43, maar helaas uitverkocht, en dat is jammer. Voor de rest ben k zeer tevreden met verzenden en retourneren. Voor Schulte vind ik het ook vervelend.

• Kwaliteit

Goede producten, redelijk snelle levering

• Kwaliteit

Goede communicatie, kwaliteit broeken prima

artikelen werden niet direct opgestuurd omdat een artikel ontbrak. Werd duidelijk gecommuniceerd. Kwaliteit broeken prima, gaan lang mee.

uitstekend,

zeer tevreden over het gevoerde assortiment en kwaliteit van de produkten.

• Kwaliteit

Super winkel en service top…

Veel keus en super service…

vertrouwd kopen

correcte behandeling maakt tot een vertrouwd kopen

• Kwaliteit

Prima product en prijs, langzame levering

Ik slaag vaak erg goed, mooie merken, goede acties. Levering mag sneller, duurde laatste keer ruim een week.

Niets op aan te merken

Vlotte levering en is een klasse zaak

Ben zeer tevreden

Had alvorens een jas te bestellen productinfo opgevraagd via E-mail en binnen enkele dagen duidelijke antwoorden gekregen. Na plaatsen van de bestelling is de jas zeer snel en degelijk verpakt geleverd.

• Kwaliteit

Zoals alle voorgaande keren uitstekend.

Zoals altijd vanaf bestelling t/m aflevering uitstekend. Uitstekende duidelijke website, kwaliteitskleding.

Snelle service!!!

• Kwaliteit

Als altijd verzorgd uit geleverd

Naast kwalitatieve producten ook alles helder van verpakking tot uitlevering.

Groot aanbod kwaliteitsproducten

Overzichtelijk website met een groot aanbod van kwaliteitsproducten. Communicatie uitstekend en snelle levering.

• Kwaliteit

Mijn man is super tevreden met de t-shirts.Goede kwaliteit en mooie brede halsband kijk daar houdt ie van !!

• Kwaliteit

Snelle levering. Prima kwaliteit.

Overzichtelijke site. Groot aanbod. Aantrekkelijke prijzen. Snelle levering. Aangenaam verrast!

Goede kwaliteit

Het product dat ik zocht was op voorraad, in de juiste maat. Het bestelproces verliep vlot. De bestelling werd snel bezorgd en was goed verpakt. Alles was mooi verzorgd; blij mee!

• Kwaliteit

Top bedrijf snelle levering en mooie spullen vaak leuke sale

Een zeer tevreden klant

Geweldige bezorgservice, praktische verpakking, goede retourinstructie, snelle retourstorting geld bij terugzending

Prima geregeld .

Wij hadden een herenvest nodig , in weinig winkels te verkrijgen . Wat is er lekkerder dan een vest bij een frisse zomerdag , een jas is dan te veel en een vest is goed . Mooi vest , en wij zijn tevreden .

Best prima

Alleen jammer dat de korting van een vorige bestelling nooit is verwerkt. groeten, Jan Dijkzeul

• Kwaliteit

Mooie kwaliteit, snel verstuurd en kleur prachtig

Te weinig keus

Te weinig keus in overhemden maat 7 comfortsnit met zakelijke stof. Mis de streepjes. Liefst no-iron. Mis ook keus in kragen button down.

Altijd goed en snel

nvt