Overhemd bestel, maat 41 (te klein) dus maat 42 besteld (nagenoeg hetzelfde) Dan maat 43, maar helaas uitverkocht, en dat is jammer. Voor de rest ben k zeer tevreden met verzenden en retourneren. Voor Schulte vind ik het ook vervelend.
Goede producten, redelijk snelle levering
artikelen werden niet direct opgestuurd omdat een artikel ontbrak. Werd duidelijk gecommuniceerd. Kwaliteit broeken prima, gaan lang mee.
zeer tevreden over het gevoerde assortiment en kwaliteit van de produkten.
Veel keus en super service…
correcte behandeling maakt tot een vertrouwd kopen
Ik slaag vaak erg goed, mooie merken, goede acties. Levering mag sneller, duurde laatste keer ruim een week.
Vlotte levering en is een klasse zaak
Had alvorens een jas te bestellen productinfo opgevraagd via E-mail en binnen enkele dagen duidelijke antwoorden gekregen. Na plaatsen van de bestelling is de jas zeer snel en degelijk verpakt geleverd.
Zoals altijd vanaf bestelling t/m aflevering uitstekend. Uitstekende duidelijke website, kwaliteitskleding.
Snelle service!!!
Naast kwalitatieve producten ook alles helder van verpakking tot uitlevering.
Overzichtelijk website met een groot aanbod van kwaliteitsproducten. Communicatie uitstekend en snelle levering.
Mijn man is super tevreden met de t-shirts.Goede kwaliteit en mooie brede halsband kijk daar houdt ie van !!
Overzichtelijke site. Groot aanbod. Aantrekkelijke prijzen. Snelle levering. Aangenaam verrast!
Het product dat ik zocht was op voorraad, in de juiste maat. Het bestelproces verliep vlot. De bestelling werd snel bezorgd en was goed verpakt. Alles was mooi verzorgd; blij mee!
Top bedrijf snelle levering en mooie spullen vaak leuke sale
Geweldige bezorgservice, praktische verpakking, goede retourinstructie, snelle retourstorting geld bij terugzending
Wij hadden een herenvest nodig , in weinig winkels te verkrijgen . Wat is er lekkerder dan een vest bij een frisse zomerdag , een jas is dan te veel en een vest is goed . Mooi vest , en wij zijn tevreden .
Alleen jammer dat de korting van een vorige bestelling nooit is verwerkt. groeten, Jan Dijkzeul
Mooie kwaliteit, snel verstuurd en kleur prachtig
Te weinig keus in overhemden maat 7 comfortsnit met zakelijke stof. Mis de streepjes. Liefst no-iron. Mis ook keus in kragen button down.
nvt
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.