mooie collectie en prima service

Schulte heeft een mooie collectie kleding. De website is overzichtelijk en bestellen is eenvoudig en snel.

• Kwaliteit

Mooi ingepakt in eigen dozen. Prijstechnisch ok.

• Kwaliteit

Snelle levering en comfortabele betaling achteraf

Heel snelle levering , mooi verpakt.

• Kwaliteit

Vanaf aanmelden tot leveren al super geïnformeerd. Na ontvangst ook nog eens verbaasd over de kwalitatieve verpakking. Al met al tevreden klant die meer gaat bestellen in de toekomst.

• Kwaliteit

Besteld en de volgende dag ontvangen. Keurig verpakt!

Geweldige service

Polo besteld naar passen te klein teruggestuurd nieuwe besteld en ontvangen past nu goed. Zeer tevreden werd ook goed op de hoogte gehouden via mail.

• Kwaliteit

Alles verlopen zo als gewenst

Gekregen wat ik besteld heb,en goed vermeld wat er niet is en wat te doen

• Kwaliteit

snelle levering van mooie merkkleding

Schulte heeft prima aanbod van merkkleding in veel (grote(re)) maten. Schulte verstuurt snel de bestelde kleding die ook gemakkelijk weer te retourneren is in dezelfde doos met het retourformulier. Niet bijzonder onderscheidend wat betreft de prijs maar bijna iedere week wel aanbiedingen. Voor mij wat teveel van het goede. Liever wat minder vaak aanbiedingen die meer op mij van toepassing zijn. Dat zou mooi zijn.

prima bedrijf

Altijd prima op tijd met leveren en zo ook met terugbetalen bij een retourzending.

Snel en goed

Het bestelde artikel was niet op voorraad. Dat werd keurig terug gemeld. Ook werd erbij vermeld dat de nabestelling reeds onderweg was. 2 werkdagen later kwam het artikel bij mij binnen. Met name het laten weten hoe het met de bestelling staat (verwachtingsmanagement) komt zeer goed over. Compliment!

• Kwaliteit

Keurig nette transactie, prima aanbod, degelijk retourbeleid

Allereerst een prima site om te shoppen, veel en aantrekkelijk aanbod en in tegenstelling tot vele concurrenten hebben ze nog wel eens een 'regular fit' in plaats van echt alleen maar 'slim fits'; we hebben niet allemaal die gekloonde übermensch-lichaamsbouw en zeeën van tijd over voor de sportschool omdat we immigranten al het werk vóór ons laten doen. Sommige mensen werken nog zelf en zijn helaas gedwongen tot arbeid achter een bureau; grote maten is dan nog niet eens per se noodzakelijk, maar slim fit... nou, nee. Dus hulde! Degelijk en snel retourbeleid ook, wanneer een kleur 'in handen' net iets anders uitpakt dan op je beeldscherm, kortom, een aanrader.

zeer goed

Snelle levering. Helaas verkeerde kleur. Retour en terugbetaling zonder probleem.

• Kwaliteit

Fijne winkel, grote keuzen en snelle goede service

Zeer prettig en voor herhaling vatbaar.

Kwalitatieve, Klantgerichte & Keurige Klantbeleving

de 4 K's van Schulte Herenmode, kwaliteit producten met altijd een leuke actie of aanbieding in het assortiment - klantgericht in de klantbeleving, als klant wordt ik altijd als een koning behandeld (ook door een super professioneel & vriendelijk klant contact center), jullie overtreffen keer op keer mijn verwachtingen, jullie gaan echt voor de 10 plus - dus keurig hoe jullie ook iets oppakken als ik even minder blij van iets wordt, als iets bijvoorbeeld na bestellen niet meer op voorraad blijkt te zijn, maar het gaat er dan om hoe ga je daar mee om, op die momenten van de waarheid kun je je onderscheiden en dat houden jullie in mijn beleving al jaren vol, gr van een blije en tevreden terugkerende klant (je zou denken dat ik bij jullie werk)

Duidelijke site. Fantastische mode programma

Duidelijke omschrijving en informatie van de producten. Snelle levering en uitstekend verpakt.

Ruime keus

Fijne online shop en betrouwbare website. Ruime keus en alleen maar kwaliteitskleding. Mocht je iets willen retourneren, het retourlabel zit al bij je bestelling, retour proces ook op orde dus. De reden dat ik 4 sterren geef ipv 5, is omdat de maattabellen onvindbaar zijn, waardoor ik de eerste keer wat verkeerde maten heb besteld. Verder top !

• Kwaliteit

Mooi assortiment, goed verpakt en snelle levering

Ervaring is zeer positief. On line hebben jullie een grote keuze en de wijze waarop het verpakt en toegezonden wordt is dik in orde! Echt super tevreden klant.

• Kwaliteit

Goede service, netjes en snel.

Goede service, netjes en snel!

Super service!

Snelle levering, mooie, degelijke verpakking! Veel dank!

• Kwaliteit

Schulte is verrassend vlot en heel correct

Op donderdag had ik een order geplaatst en (vooruit) betaald wat ik meestal niet durf bij een onbekende winkel. Op zaterdag kwam de bestelling keurig verpakt binnen. Op maandag geretourneerd wat niet goed was en woensdag was het bedrag van deze zending al teruggestort. Via de mail werd ik ook op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Zo hoort het ook te zijn, maar tegenwoordig weet je het maar nooit. Schulte is een correct en betrouwbare zaak waar ik gerust weer de volgende bestelling zou plaatsen. Compliment.

Tevreden

Prima geregeld

alles keurig volgens afspraak

zie boven

• Kwaliteit

Goede service en snelle levering

• Kwaliteit

Alles komt netjes aan in goede verpakking en een overzichtelijke site

Het is een overzichtelijke site de kwaliteit en pasvorm is uitstekend Het wordt snel geleverd.

• Kwaliteit

Alles perfect opgelost na een verkeerd post adres door ons prima en snel weer geregeld onze dank daar voor.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG