Het gekochte produkt voldoen aan de verwachtingen.
Gekochte mas was te groot, keurig afgehandeld
Ze hebben een goede webshop en verzenden lekker snel!
Goede keuze, goed assortiment, goede levering
Mooie kleding van hele goede kwaliteit Al meerdere kledingstukken gekocht Past perfect Blijft mooi na meerdere keren wassen Snelle levering Er hangt wel een prijskaartje aan, maar dat is het zeker waard TOP
Bestellingen worden snel bezorgd in mooie groene dozen en kloppen altijd met wat ik heb besteld. Incidenteel terugsturen is nooit een probleem.
Mooi assortiment en correct snelle afhandeling bij retour zending
De info over het leveringsmoment was wel niet ok.
Alles helder en duidelijk. Ook een noodzakelijke retourzending is correct afgewerkt.
zoals altijd zeer goed.
Prima levering, goede website, goede service!
Bestelling verliep via de importeur en goed. Het artikel werd degelijk verpakt.
Ruim assortiment, zeer snel geleverd, goed communicatie, het geleverde item heel netjes verpakt. Kortom zeer tevreden !
Fijn bedrijf
Gemakkelijke webshop en eenvoudig te bestellen. Degelijk en snel verzonden. Uiteindelijk een van de artikelen retour moeten sturen. Het retourproces ging zeer vlot.
Snelle levering. Al een aantal keren besteld omdat de maten net iets verder gaan dan in de gewone winkels
snelle en goede behandeling van de order ook bij retouren een correcte afhandeling.
snelle levering, helaas een broek niet passend. na retour direct bevestiging en restitutie.
Zoals gewend perfecte adequate levering en service
Alles verliep correct!
Woorden hierboven zeggen genoeg, maar zouden niet uitzonderlijk moeten zijn.
Bij Schulte terecht gekomen via een specifiek paar schoenen dat ik zocht op Google. Zij gaven een prima prijs, dus besteld. Levering razendsnel. Helaas maatje te klein, dus tweede paar besteld en eerste paar retour. Weer razendsnel geleverd en retour paar inmiddels gerestitueerd. Dat duurde ietsje langer, maar is goed gegaan. Dus zeker tevreden over deze online aankoop.
Waren zoek geraakt ik gebeld en meteen wat aan gedaan keurig geholpen
Mooi assortiment
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.