Polo wel te bestellen maar hierna niet op voorraad. Geld terug. Polo blijft gewoon op site staan. Zet hem dan ook op uitverkocht…
Het kan soms even duren voordat een artikel van de website af is. Onze excuses dat dit blijkbaar wat langer op de website heeft gestaan.
besteld en gekregen de volgende dag goed verpakt wat wil je nog meer
Veel keus en snelle levering.
mooi hemd. maar helaas te nauw. kreeg het niet dicht
Was 2x op tijdstip post nl thuis.niks geleverd.nu nog niks geleverd.mail naar klantenservice gestuurd.daar nog steeds geen reactie op gehad.slechte service.
Er is inmiddels contact geweest en de bestelling is bezorgd.
Ik koop mijn overhemden graag bij deze zaak. Groot assortiment en goede prijzen. Snelle verzending!
Schulte Herenmode heeft kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs. Levert snel en de pakketten zijn professioneel en keurig verpakt.
Mooie producten met aantrekkelijke prijzen. Van de bestelling 1 artikel op eenvoudige wijze én kostenloos (!) geretourneerd. Heel snel was het geld teruggestort. Prima hoor!
Bestelde producten na 1 dag al in huis. Meerdere maten besteld en de goede gehouden. Het deel dat retour ging was makkelijk te retourneren en het aankoopbedrag werd weer snel teruggestort. Fijne zaak om te winkelen. Tip: meer mogelijkheden om in te zoomen op de producten zou fijn zijn.
Bestelde artikelen waren adequaat verpakt en zagen er vlekkeloos uit.
Wanneer onverhoopt blijkt dat een artikel is uitverkocht wordt er niet alleen terugbetaald maar mag ik een ander artikel uitkiezen met een korting. Dat noem ik superservice!
Prima assortiment
Leveringcsnel..kwaliteit heelbgoed en maat was ook goed. Dank!
Heb voor de eerste keer iets retour moeten sturen en de afhandeling daarvan was vlekkeloos. Zelfs de retourbetaling via Adyen was er al de volgend dag. Chapeau en bedankt
gewoon goed, maar niets bijzonders site zou eenvoudiger kunnen werken meer klant vriendelijk
Snelle levering, kwaliteit zoals beschreven, goede prijs.
Goede kwaliteit en snelle levering
In de shop is het eenvoudig om de juiste selectie te maken, betalen gaat prima, als klant word je goed op de hoogte gehouden en de spullen worden netjes ingepakt en op tijd afgeleverd. Ik heb niks te klagen, sterker nog: complimenten!
Al ruim vijf jaar koop ik met regelmaat bij Schulte. Alles snel geleverd, goede spullen, netjes ingepakt en heldere retourinstructies met snelle afhandeling.
Geweldig! Iedereen aan te raden
Na de bestelling is het de volgende dag correct geleverd
Levering was prima! Retour prima en heel snel verwerkt!
Veel kleding in grote maten leverbaar waardoor je meer keus hebt in verschillende kleuren en merken. Snelle levering in een degelijke verpakking met duidelijke formulieren en instructies indien je iets terug wilt sturen.
Snelle levering en goeie producten. Jammer dat ze ook niet in het zuiden des lands zitten.
Dik tevreden
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.