Ik koop hier al een aantal jaren en altijd tot grote tevredenheid. Ook het retourneren, mocht er een keer iets niets passen, verloopt altijd soepel.
zeer goed behandeld
Bestellingen worden altijd snel uitgevoerd, de website is duidelijk
Mooi assortiment
Erg goed
Prachtige shirts , voor een mooie betaalbare prijs . En een goede kwaliteit .
Veel keus en aanbod, gemakkelijk bestellen. Bovendien betrouwbaar. Al meerdere keren een jas besteld en alleen de doos openen is al een feestje. Keurig verpakt in een fraaie hoes met bijgeleverde hanger. Kom zeker weer terug, erg prettige winkel!
Uitgebreide keuze, goede kwaliteit, snelle levering, uitstekende service!
Prima, mooie kwaliteit, goed verzorgd, op tijd bezorgd!
Dik maar dan dik tevreden
Snel bezorgd keurig verpakt en een super overhemd
ik zocht een bijzonder overhemd, extra mouwlengte en net iets anders dan wit of blauw
Schutte is mijn modewinkel als het gaat om online te bestellen. Correct en goede site en afhandeling van bestellingen!
Doen wat ze beloven
Met alle bestellingen en evt. retouren bij Schulte Herenmode zeer tevreden
Original review
Met alle bestellingen en evt. retouren bij Schulte Herenmode zeer tevreden
Alleen maar goed
de website werkt goed, met duidelijke foto's in combinatie met de mogelijkheid van afterpay. Maakt het tot een perfecte manier van on-line inkopen doen.
Voor het eerst bij Schulte besteld. Een zeer aangename ervaring! Tot in de puntjes verzorgd.
Het is steeds leuk om de winkelen bij Schulte herenmode..
Het aanbod, de prijzen en de gehele bestel- en bezorg-logistiek is perfect op orde. Compliment.
geweldig, binnen 1 dag geleverd en het was een mooie aanbieding
Mij valt op hoe alles verzorgd is !!
uitstekende productinformatie, ruime keus, ook lastige maten vaak wel voorhanden, goede kwaliteit, snelle verzending, luxe verpakking, aftersales service nog nimmer nodig gehad, ook geen nare ervaringen. Echt een hele goede zaak!
Uitgebreide collectie. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Keurig verpakt.
Heb al een aantal malen aankopen gedaan en altijd tot volle tevredenheid. Super kwaliteit, keurige levering.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.