Heb al een aantal malen aankopen gedaan en altijd tot volle tevredenheid. Super kwaliteit, keurige levering.
Website is helder en snelle afwikkeling
Snelle levering en goede kwaliteit.
uitstekend
Mooie grote collectie van eerste klas merk kleding. Goede prijs / kwaliteits verhouding. Mooi verpakt en snel geleverd. Koop hier al jarenlang met plezier.
Zag op zondag een leuk staalblauw zomer Jack in de mailing. Meteen besteld, woensdag geleverd. Draag het nu enkele dagen (in Málaga) en ben zeer tevreden, ook over de vele handige afsluitbare zakken.
Levering verzorgd en op tijd. In één woord: probleemloos
Kleur en kwaliteit zijn heel goed.
Goede merken, goede verpakking, snel geleverd
Niet helemaal tevreden. Er zijn artikelen die niet aan mijn verwachting voldoen
Verwachtingen zijn heel persoonlijk. Het staat de klant vrij om artikelen die niet aan de verwachtingen voldoen gratis (binnen Nederland en België) retour te sturen. Daarnaast kunnen wij altijd telefonisch advies geven en vragen beantwoorden. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 uur op telefoonnummer 0252-700276.
Had eerst gebeld, en later besteld via de site is prima verlopen. Het juiste product ontvangen ,ben zeer tevreden.
Goed aanbod (ook kwalitatief), maten voor ieder persoon, snelle en goede levering. Kortom -> Aanrader!
Wat ik besteld heb is niet geleverd. Als ik 2 broekjes maat 6 L bestel en 6 hempjes maat 6 L moet ik geen 4 doosjes met broekjes maat 5M krijgen.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Het is duidelijk besteld en het staat zelfs op de bestel bon waarom dan verkeerd leveren?????????????????????????????????????????????????? Zo moeilijk is het toch niet?????????????
Fouten maken is menselijk en dat gebeurt ook bij ons bedrijf weleens. Wij hebben het meteen voor de klant opgelost door de juiste artikelen op te sturen. Omdat wij zagen dat de klant geen gebruik gemaakt had van de lopende Schiesser actie 5=4 hebben wij een extra exemplaar opgestuurd zodat de klant toch van de actie kon profiteren.
Mooie herenmode in lengtemaat voor prima prijs en goede merken. De bestellingen worden snel geleverd en keurig verpakt. TOP!!
Hoewel ik m’n bestelling dit keer geretourneerd heb vanwege onjuiste maat (was n gokje), ben ik altijd tevreden met de Service. Goede merken, fraaie kleding, snelle bezorging/verzending, netjes verpakt en retoursticker ( en post nl als bezorgdienst).
Zeer ruime keuze uit een vlot werkende website. Ook de administratieve afhandeling liep op rolletjes.
Prima product en goede service tevens snelle levering
Goede en snelle service. Duidelijke website, handig in gebruik. Retourneren eenvoudig en snel geregeld. Mocht ik een volgende keer wat nodig hebben, dan ga ik zeker bij Schulte Herenmode kijken!
Zeer snelle bezorging,goede kwaliteit goed verpakt super.Is een aanrader deze site.
Ik heb voor het eerst besteld bij "Schulte", maar op de website vind je werkelijk alles wat er maar onder herenmode hoort. Mijn eerste ervaring inclusief levering en verpakking was prima!
Zie boven
De informatie op de website is duidelijk, het bestelproces vlot. De levering altijd goed. Zelfs bij retourzending ivm onjuiste maat snelle, nette afwikkeling. Zeer tevreden!
De duidelijke contacten, de correctie uitvoering van een bestelling, de snelle levering, de mogelijkheden van retournering en de coulante betalingsregeling.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.