Klantvriendelijk en snel!

Snelle service en kwalitatief goede producten.

Mooi overhemd goede pasvorm

Snelle levering goede pasvorm mooi overhemd

• Kwaliteit

Mooie aanbieding en snelle levering het is alleen mis gegaan met de afterpay ,waarom weet ik niet . ik kreeg nl geen ordebevestiging en heb gemaild naar jullie binnen enkele uren bericht terug. dus kon ik gelukkig nog een keer bestellen.

Uitstekend geholpen door klantenservice

Mooie leren jas. Maar welke maat ?? Eerst verkeerde maat (te klein) besteld. Klantenservice heeft mij uitstekend geholpen. Ik heb nu de leren jas die ik graag wilde.

Prima service!

Bij alle bestellingen tot nu toe uitstekend geholpen.

exelent

snel verzonden en goed verpakt

Waarom geen 10

De mogelijkheid om een signaal (mail of app) te krijgen bij een prijswijziging ontbreekt.

zeer goed

Zoals altijd, dik in orde. Komen afspraken na.

• Kwaliteit

Bestellen gaat vlot en de levering ook.

In de eerste instantie was mijn pakket niet bezorgd omdat ik een foutieve postcode had doorgegeven. Dus het pakket ging retour, Schulte heeft contact met mij opgenomen en mijn fout snel herstelt zonder extra kosten. Chapeau!

• Kwaliteit

Alles klopte tot in de puntjes

Het bestellen was eenvoudig. de levering verliep volgens toezegging, het product was naar wens. Kortom: alles OK.

Perfecte service.

Webshop overzichtelijk, snelle levering en goede afhandeling

tevreden klant

Goede communicatie waar nodig en snelle levering

Artikel klopt met omschrijving

Wat vaak een probleem is voor grote maten iets moois te kopen is bij Schulte wel mogelijk. Ruime keuze

correcte gang van zaken

Ben blij met mijn aankoop.

Alleen maar positief.

Kwaliteit en Kwantiteit staat op een hoog peil Alle gemaakte afspraken worden steeds nagekomen. Mijn dank voor dit alles

Klantvriendelijk en prettige site

Snelle levering in een goede verpakking en, tot nu toe, altijd de juiste bestelling.

Keurig afgeleverd

• Kwaliteit

Prima service, goed verpakt snel geleverd.

Prima service, goed verpakt snel geleverd. Retour stickers etc ook allemaal aanwezig en duidelijk beschreven.

• Kwaliteit

snelle levering en prima kwaliteit producten.

• Kwaliteit

mooi overhemd voor een mooie prijs

• Kwaliteit

Het gekochte overhemd mist de punten van een kwaliteits overhemd.

Op 27 november j.l. gekocht een Portofino overhemd regular fit, Donkerblauw., ad € 49.95. Sindsdien maar 2 keer gedragen, dat zegt al veel. Het moet altijd gestreken worden, zowel de kraag als de zijde waar de knopen zitten.

betrouwbare leverancier

snelle bezorging van mijn bestelling

geweldig

herenbroeken gekocht via jullie site en daarna in de winkel[heemstede] laten vermaken i.v.m een geamputeerd been. Keurig te woord gestaan en vermaak werk correct uitgevoerd.

• Kwaliteit

Met bestellen, retourneren en e-mail informatie gaat alles snel en worden op correcte manier afgehandeld. Hulde!

• Kwaliteit

Snelle en goede service! Verkopen mooie kwaliteits producten..

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG