Mooie kleding en snelle levering
N.v.t.
Duidelijke site en snelle levering
Gemakkelijke site, duidelijk en overzichtelijk. Klantgericht en op een juiste wijze omgaan met retourzendingen
De aanvankelijk bestelde trui was te groot. Ik heb dezelfde verpakking die overigens van prima kwaliteit is als retourzending kunnen gebruiken. Na een paar dagen had ik mijn geld terug. Vervolgens een andere trui besteld en nu gebruik gemaakt van de AfterPay functie. Daarna eenvoudig de betaling afgerond. Alles aan dit bedrijf ademt klasse en stijl uit!
Prettige afhandeling .Goed overzicht op de site
Prima kwaliteit en service.
Uitstekende service en mooi assortiment
Goede klantgerichtheid!
Zwemshort gekocht, maat bleek iets te krap. Teruggestuurd en grotere maat besteld. Alles franco verstuurd! Teruggestuurde zwemshort is zeer snel terug betaald.
snel en prima kwaliteit prijs verhouding.
Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen en dan ook nog heel snel en secuur
Op donderdag 10/2 heb ik 2 V-Halstruien besteld & zaterdag 12/2 werden ze al bezorgd. Keurig ingepakt in mooie doos. Uitstekende service!
Website is overzichtelijk en werkt snel. De bestelling is snel verwerkt en een extra pluim voor de verpakking.
Heb jaren lange ervaring met Schulte en altijd goed bevallen ruime keuze en goede kwaliteit
Kreeg goed advies hen snel geleverd goed verpakt
Website en de verzending / verpakking dik in orde! Wel wordt ik gek van al die verschillende pasvormen, slim fit, regular fit enz. Helaas moest ik de broek retour doen i.v.m. veel te nauwe pijpen maar retour zenden gaat al net zo makkelijk als het bestellen, en wordt keurig zonder vertraging goed afgehandeld. Zou fijn zijn als er wat meer aandacht / uitleg wordt gegeven over de verschillende pasvormen.
Geweldig product en zeker voor herhaling vatbaar, goede kwaliteit en pasvorm. Chapeau
Goede service en snelle levering !
goed verpakt inclusief terugzend formulier snel geleverd
Ik wilde een Ralph Lauren rugby trui in Classic Fit. En vond het makkelijk bij Schulte. In tegenstelling tot andere kleding websites, maakt Schulte het heel duidelijk wat voor een pasvorm/maat je koopt.
Mijn favoriete boekwerk is niet altijd verkrijgbaar in de kleur die ik wil. De alternatief krijgt slechts een voldoende. Maar Schulte zelf heeft een goede site en een zeer uitgebreide selectie.
Kwakliteit prijs verhouding goed
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.