Mooi assortiment, goede voorraad en (dus) snelle levering! prima

Mooi assortiment, goede voorraad en snelle levering! Was m'n eerste bestelling bij Schulte, zeker voor herhaling vatbaar...

• Kwaliteit

Snelle levering en prima klantenservice!

Artikelen snel geleverd. Eén artikel werd een dag na levering in prijs verlaagd. Kort mailtje naar de klantenservice was voldoende om het prijsverschil direct terug te krijgen.

Alleen maar positief

kwaliteit altijd goed, levering steeds zoals beloofd komen afspraken altijd na. Dus ga zo door.

• Kwaliteit

Alles op tijd. Mooie verpakking. Prijzen goed. In een woord geweldig.

• Kwaliteit

Zeer tevreden, snelle levering en mooi verpakt

Product voldoet aan verwachting, mooie aktieprijs. Snelle levering in luxe doos met pakbon.

• Kwaliteit

Telkens mooi op tijd en correct geleverd.

Heb reeds meerdere kleding stukken gekocht en steeds liep alles zoals afgesproken. Helaas heb ik wel mijn laatste bestelling ( 00590905) retour moeten sturen omdat de coltrui niet aan mijn verwachtingen voldeet. Maar ik ga zeker blijven bestellen bij Schulte.

• Kwaliteit

Goede kwaliteit en super snelle service

Duidelijke website met zeer uitgebreide keuze. Erg gebruikers vriendelijk en super snelle bezorging. Retour zending en afrekenen via AfterPay maakt het allemaal nog makkelijker. Website is inmiddels toegevoegd aan mijn “favorieten” balk, in de browser.

• Kwaliteit

Top winkel op elk gebied.

Snelle levering. Meerdere keren gekocht. Zeer klantvriendelijk.

Uitstekelend!

Prachtige shirts, Prima kwaliteit, op tijd geleverd.

• Kwaliteit

Prima service, mooi colbert.

Gewoon goed.

• Kwaliteit

vaker besteld, altijd vlot geleverd.

• Kwaliteit

De bestelde goederen worden vaak snel geleverd of een reden waarom het later wordt.

Blijft positief scoren.

Levert kwaliteitskleding met een uitstekende service.

betrouwbaar bedrijf

Keurig verpakte producten en adequate afhandeling

Verzending en service uitstekend

Ik heb een bestelling gedaan en vergat een kortingscode in te geven. Dit werd alsnog keurig opgelost door de klantenservice. Ook goede verzending met duidelijke retourinstructie voor de maten die retour gingen.

• Kwaliteit

Een echte mannen winkel. Ruime aanbod van goede kwaliteit en een vlotte levering

• Kwaliteit

Prima kwaliteit en prijs verhouding

Zeer goede service en duidelijke info. Kleren zijn van prima kwaliteit. Ik ben al jaren klant en uitermate tevreden met Schulte Herenmode.

• Kwaliteit

kwaliteits producten gecombineerd met hoog niveau klantenservice

Hoe lastig is het om niet te kunnen passwen ( corona) als je geen standaard maat hebt. Het resultaat is dat ik inmiddels meerdere kledingstukken heb besteld en terug heb moeten sturen. Vooral omdat de naamvoering van de diverse merken nog weleens verschilt. retourneren is dan geen enkel probleem en snel verrekend. Dat is wel een geruststellende gedachte.

Erg tevreden

Twee pyama's die we bij u gekocht hebben vallen keurig en zijn van goede kwaliteit, waar we erg blij mee zijn!

• Kwaliteit

Keurig verzorgd en netjes qua verzending, kwaliteit kleding top.

GOED

GOED

Ik hou van Schulte

Alles top, bestellen, snelle levering, achteraf betalen, assortiment, prijs, telefonische informatie, kosteloos terug sturen. Kortom, ik koop er graag. Hajo

• Kwaliteit

Goed assortiment in mijn maat snel geleverd

Snelle levering, mooie T-shirts

De bestelde T-shirts werden snel geleverd en voldoen zeer goed.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG