Zwemshort grote maat.

Helaas ontbreken de grotere maten zoals xxl en xxxl bij de zwembroeken.

Mooie kleding, goede service

Ik heb meerdere malen besteld bij Schulte Herenmode. Levering is altijd snel. Als er een item retour gaat wordt de restitutie ook altijd vlot voldaan. Overall een prettige winkel met leuke kleding. Groet, Niels

• Kwaliteit

Niet altijd beschikbaar, ondanks voorraad op de website

Het is voor mij niet de eerste keer dat een besteld artikel op de website als voorradig staat en na besteld te hebben kreeg ik een bericht dat het artikel op nalevering staat. Verder is de informatie voorziening wel in orde als het gaat om het afleverproces.

• Kwaliteit

Prima levering. Verzorgd verpakt!

Snelle adequate levering uit groot aanbod.

Snelle reactie

Een aantal broeken besteld, waarvan één een blijvertje was. Het retourproces verliep prima en vlot.

Mooie truien, goede kwaliteit

prettige website, snelle levering, tevreden over aankoop

• Kwaliteit

Leuk bedrijf lijkt mij. Maar in welk filiaal hangt de grootste collectie grote maten .Gerard de Vree

Weinig

In alles heel goed

• Kwaliteit

Het is een beetje dubbel Had 2x 3 packs Tshirts besteld, maar in beide zaten 2 thirts ipv 3 De maat was niet goed en wilde de shirts retourneren, maar heb eerst de klantenservice gebeld dat er maar 2 per pak inzaten voordat ik als nog voor de vermiste shirts zou moeten betalen. Werd bijzonder goed geholpen en geadviseerd door de medewerkster van de klantenservice. Complimenten

• Kwaliteit

Mijn ervaring is goed. snelle afhandeling.

Mooie broek, zit lekker

Erg fijne broek. Iets minder elastisch dan ik had verwacht en gehoopt, maar verder helemaal fijn. Wat iets minder fijn is, is dat op de zijkant van de doos in grote letters staat: wij leveren ook in grote maten (zoiets). Dat hoeft van mij niet.

Prima. Goede site. Snelle levering. Goede communicatie

Prima. Goede site. Snelle levering. Goede communicatie

Slagvaardig en klantgericht.

Super content

Uitgebreide keuze goeie service en snelle levering

uitstekend

geen opmerkingen.Uitstekend

• Kwaliteit

Top Kwaliteit kleding. Zorgvuldig verpakt. Contact met de klantenservice heel prettig!

• Kwaliteit

Reeds jaren als prettig en vertrouwd ervaren.

Goederen worden zorgvuldig verpakt aangeleverd. Financiële afhandeling bij retourzending keurig geregeld. Kortom: onbezorgd winkelen op uw site, wat ik bij uw branchegenoten vaak mis.

• Kwaliteit

Erg prettige en professionele bediening

Bij Schulte heb ik altijd het gevoel dat ik geholpen wordt goed gekleed de deur uit te gaan. Niet dat zo nodig verkocht moet worden, wat natuurlijk wel zo is, maar ik voel nooit druk omdat de adviezen oprecht klinken. Hulde! Er wordt goed verkocht omdat er goed geadviseerd wordt. Precies zo als het moet, heel fijn.

• Kwaliteit

Prima service, niks op aan te merken

Snelle levering, fijn dat ook een retourlabel is bijgevoegd, mocht je deze nodig hebben. Jas keurig in kledingzak met hanger verstuurd. Top!

uitstekend. Zeker aan te bevelen

Wij zijn heel tevreden met de aankoop en de service. Voor telefonisch advies, heel correct en vriendelijk. Producten goed en netjes verpakt. Zeer aan te bevelen.

• Kwaliteit

Fijn om in een mooie zaak via internet kleding te kopen.

Groots

Doen wat er beloofd wordt. Goede kwaliteit en stopte bezorging

• Kwaliteit

Goede overzichtelijke site met prima kleding

Prima merk kleding voor een betaalbare prijs en een groot assortiment waarin je voor jouw maat en uit voering uitgebreid kunt kiezen. Ook de betaalcondities en de aflevering getuigt van professionaliteit . Ik ben zeer tevreden over de aankopen die ik recent heb gedaan.

• Kwaliteit

Keurig afgeleverd en verpakt.

Goede ervaringen met Schulte herenmode

Alleen retouren kan sneller jk bedoeld is geld sneller terug storten

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG