Helaas ontbreken de grotere maten zoals xxl en xxxl bij de zwembroeken.
Als de categorie basics aangeklikt wordt dan komt er aan de linkerkant een keuzemenu waarbij alle wensen kunnen worden ingevuld. Wij hebben 37 zwemshorts in de maten XXL (2XL) en XXXL (3XL) op onze website staan. Eind februari, begin maart zal onze zomercollectie online staan. De collectie zwemshorts zal daardoor ook groter worden waardoor er nog meer keus zal zijn.
Ik heb meerdere malen besteld bij Schulte Herenmode. Levering is altijd snel. Als er een item retour gaat wordt de restitutie ook altijd vlot voldaan. Overall een prettige winkel met leuke kleding. Groet, Niels
Het is voor mij niet de eerste keer dat een besteld artikel op de website als voorradig staat en na besteld te hebben kreeg ik een bericht dat het artikel op nalevering staat. Verder is de informatie voorziening wel in orde als het gaat om het afleverproces.
Snelle adequate levering uit groot aanbod.
Een aantal broeken besteld, waarvan één een blijvertje was. Het retourproces verliep prima en vlot.
prettige website, snelle levering, tevreden over aankoop
Weinig
De grootste collectie grote maten kunt u vinden in ons filiaal in Hillegom. Onze collega's daar kunnen u goed adviseren en er is een grote keuze van mooie, kwaliteitsartikelen aanwezig. U vindt ons filiaal op de Hoofdstraat 106-110 in Hillegom.
In alles heel goed
Het is een beetje dubbel Had 2x 3 packs Tshirts besteld, maar in beide zaten 2 thirts ipv 3 De maat was niet goed en wilde de shirts retourneren, maar heb eerst de klantenservice gebeld dat er maar 2 per pak inzaten voordat ik als nog voor de vermiste shirts zou moeten betalen. Werd bijzonder goed geholpen en geadviseerd door de medewerkster van de klantenservice. Complimenten
Mijn ervaring is goed. snelle afhandeling.
Erg fijne broek. Iets minder elastisch dan ik had verwacht en gehoopt, maar verder helemaal fijn. Wat iets minder fijn is, is dat op de zijkant van de doos in grote letters staat: wij leveren ook in grote maten (zoiets). Dat hoeft van mij niet.
Prima. Goede site. Snelle levering. Goede communicatie
Uitgebreide keuze goeie service en snelle levering
geen opmerkingen.Uitstekend
Top Kwaliteit kleding. Zorgvuldig verpakt. Contact met de klantenservice heel prettig!
Goederen worden zorgvuldig verpakt aangeleverd. Financiële afhandeling bij retourzending keurig geregeld. Kortom: onbezorgd winkelen op uw site, wat ik bij uw branchegenoten vaak mis.
Bij Schulte heb ik altijd het gevoel dat ik geholpen wordt goed gekleed de deur uit te gaan. Niet dat zo nodig verkocht moet worden, wat natuurlijk wel zo is, maar ik voel nooit druk omdat de adviezen oprecht klinken. Hulde! Er wordt goed verkocht omdat er goed geadviseerd wordt. Precies zo als het moet, heel fijn.
Snelle levering, fijn dat ook een retourlabel is bijgevoegd, mocht je deze nodig hebben. Jas keurig in kledingzak met hanger verstuurd. Top!
Wij zijn heel tevreden met de aankoop en de service. Voor telefonisch advies, heel correct en vriendelijk. Producten goed en netjes verpakt. Zeer aan te bevelen.
Fijn om in een mooie zaak via internet kleding te kopen.
Doen wat er beloofd wordt. Goede kwaliteit en stopte bezorging
Prima merk kleding voor een betaalbare prijs en een groot assortiment waarin je voor jouw maat en uit voering uitgebreid kunt kiezen. Ook de betaalcondities en de aflevering getuigt van professionaliteit . Ik ben zeer tevreden over de aankopen die ik recent heb gedaan.
Keurig afgeleverd en verpakt.
Alleen retouren kan sneller jk bedoeld is geld sneller terug storten
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.