Geen omschrijving nodig.
Mijn product paste niet. Kosteloos retour gezonden. Geld snel terug gestort. Toppie
goede snelle afhandeling en mooie kwaliteit
Alles prima in orde
snel,netjes verpakt.
Als u een artikelnummer ziet op de website waar geen maattabel bij vermeld staat, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice zodat wij het artikel voor u kunnen laten opmeten. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Prima verwerkt, website is duidelijk.
Al meerdere online aankopen gedaan, ruime sortering dus een overvloed aan keuzes. De verzending verloopt altijd vlot en wordt afgeleverd in keurige verpakking. Ook een eventuele retourzending verloopt keurig. Schulte herenmode is een prime online winkel waar je vertrouwd je aankopen kunt doen.
Ik ben helemaal tevreden.
Snel en netjes geleverd van een mooi product
Prima levering van eersteklas kleding. Keurig verpakt en snel in huis. Het bestellen via de site was ook zeer makkelijk.
Heldere website, het bestel- en leveringsproces verliep soepel. Retourzending niet nodig maar wel goed duidelijk gemaakt.
Past goed
Uitstekende winterpyama. Uitstekend verpakt verzonden.
zeer goed
Netjes en op tijd geleverd. Goede service, fijne zaak om kleren te kopen
zie boven
3x bestelling gedaan, waarvan één ontvangen. Product is prima. Van 2 bestellingen later een mail ontvangen dat deze niet meer aanwezig waren. Kan één keer gebeuren, echter bij tweede keer wordt heel sterk getwijfeld aan de wijze waarop de voorraad wordt bijgehouden. Bovendien zit ik nu met de kwaal dat afterpay blijft aandringen op een betaling voor bestellingen die ik nooit heb ontvangen. Ook vanuit uzelf wordt nu opnieuw deze beoordelingsmail ontvangen. Kennelijk heeft u nog niet mijn eerder toegezonden mail naar uw klantenservice niet in behandeling genomen. Verzoek aan u is de afterpay weg te halen vanwege nimmer (te) ontvangen product. Bovendien - zoals - in de mail aangegeven hoeven nieuwsbrieven niet meer ontvangen te worden.
Er was inderdaad iets verkeerd gegaan met de order. Inmiddels is dit opgelost in overleg met de klant.
Alles keurig netjes en duidelijk behandeld.
Je wordt goed op de hoogte gehouden als je iets retourneerd.
Redelijke prijzen, snelle levering. Compliment!
Alles klopt!
Dik in orde
De website is duidelijk. De bestelling werd ondanks de drukte voor kerst binnen 2 dagen geleverd. En de kleding was geweldig. Superkwaliteit!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.