Website is goed

Zeker aan te bevelen snelle en uitermate correcte afhandeling van de door mij bestelde goederen

uitstekend

makkelijk, betrouwbaar en super goed

Snel enn correct

Snelle en correcte service.

Aanbevelingswaardig!!

Goede en volledige website , snelle service , eerlijke prijs ! Echt TOP !

Mooie kleding, snelle bezorging

De kleding van Schulte is mooi en redelijk betaalbaar. Snelle levering en de service van retourneren is goed

• Kwaliteit

Snel en correct en keurig verpakt. Top

• Kwaliteit

Fijne broek gekocht met voor mij perfecte pasvorm

Merk M. E. N. S. perfecte broek als je stevige dijbenen hebt ( wel allemaal spieren natuurlijk) :-)

goed, maar.........................

U wilt graag dat er gecommuniceerd wordt met uw klanten, maar als wij u via dit medium een vraag stellen, zoals de laatste keer, wordt er niet op geantwoord. In vrede,

Correcte levering / eerlijke prijzen

snelle en correcte aflevering

Dag 1 bestellen via overzichtelijke side en dag 2 draag je de bestelde kleding:)

• Kwaliteit

Voldoet helemaal aan de verwachting van online shoppen.

• Kwaliteit

goede service en snelle levering.

• Kwaliteit

zeer klantvriendelijk en hoge kwaliteit!

Informatieve website (maattabellen) en ook telefonisch goede en prettige aanvullende informatie. Heel prettig om hier online te winkelen, al kom ik liever in een fysieke winkel.

• Kwaliteit

Fraaie collectie, uitstekende service.

Mooie jasjes en broeken, altijd snel verstuurd, zeer goed verpakt. En bij niet passen zeer prompte retour.

• Kwaliteit

Snelle bestelling en goed en mooi verpakte aflevering.

• Kwaliteit

Keurig, kwaliteit en snel geleverd

Erg tevreden klant omdat de bestelling snel, correct wordt afgehandeld en de kwaliteit van de aankopen zeer goed is.

• Kwaliteit

Ik kreeg telefonisch een goede voorlichting over de warmte van truien.

Goede prijs-kwaliteitverhouding; en een snelle levering.

Snelle en keurige levering

ik ben bijzonder tevreden over de online bestellingen/leveringen

Goede services

• Kwaliteit

Zeer goede en snelle verzending

zowel fysiek in de winkel als nu via de webshop een zeer goede ervaring. Het product was snel verzonden en goed verpakt.

Betrouwbaar en goed advies

Goede webwinkel. Snelle verzending en afhandeling. Prettig dat je ook nog kan overleggen met een deskundige verkoper.

Helemaal top!

Ik woon niet in de buurt van één van de vestigingen van Schulte Herenmode en bestel om die reden online mijn kleding. Héél af en toe ga ik voor de maat naar Hillegom en weet dan, als ik iets bestel, dat de maat klopt. Geen heen en weer gestuurd dus. Geweldige keuze en mooie kleding van prima kwaliteit. Ik ben er blij mee en zeker een ander adviseren hier een te gaan kijken. Ook voor de afwijkende maten een grote keus. Personeel heeft er verstand van en dat zie je tegenwoordig niet zoveel meer. Wat mij betreft een echte aanrader

uitstekend

Diverse keren besteld bij Schulte en altijd vlot en correct afgehandeld. Fijn bedrijf om te bestellen.

Prachtige shawl!

Ik ben erg blij met de prachtige shawl van Profuomo.

• Kwaliteit

Snel en super netjes verpakt

Heel tevreden!!

106-110 Hoofdstraat