Alles klopt, geweldige service, ook aan de telefoon!
Uitstekende kwaliteit en goede communicatie toen het bestelde een dag later zou komen. Smaakvolle verpakking. Gelukkig geen PostNL!
Over de producten heb ik geen negatieve opmerkingen. Maar de levering laat te wensen over. Het pakketje werd gevonden achter de haag, zonder verwittiging (niet op mail, niet via telefoon, noch briefje in de bus) in de gietende regen.
Het is heel vervelend als een pakket niet op de juiste manier wordt bezorgd. Zodra een bestelling wordt overgedragen aan PostNL hebben wij helaas geen invloed op de manier van leveren. Wij hebben een klacht ingediend bij PostNL en zij gaan dit intern oppakken.
De bestelde producten werden netjes geleverd Retourzending werd vlot afgehandeld Geleverde blouses correspondeerden qua kleur niet met wat op de website foto's staat Hiervoor een lage score omdat je niet weet wat je krijgt bij een volgen de bestelling
Wij streven ernaar dat de kleuren op de foto's zo goed mogelijk overeenkomen met het daadwerkelijke artikel. Helaas kunnen er soms wat afwijkingen zijn. Het staat de klant altijd vrij artikelen kosteloos te retourneren als deze niet aan de verwachtingen voldoen.
Verzenden kan misschien iets sneller maar ook deze bestelling goed ontvangen. Kwaliteit kleding!
Mooie kwaliteit Fits perfect, goede maatbeschrijving Steeds top levering
Snelle levering en prima kwaliteit
Snelle levering en hele aardige service-medewerker toen ik de eerste keer iets bestelde waarbij er iets mis leek te gaan met Ideal betaling (mijn eigen fout!). Toen ik belde of betaling binnen was of niet, kwam ik in gesprek met een hele aardige dame. Grote keuze ook voor mijn man die voorheen vaak in Duitsland of bij Duitse webwinkels zijn grote-maten-kleding kocht.
Alles prettig online shoppen met voldoende keuze en een goede prijs-kwaliteit-verhouding met een snelle levering.
Retour papieren geod verzorgd
Ruime keuze en snelle levring
elke keer dat ik bestel merk ik dat ik te maken heb met een bedrijf dat weet dat klanten kwaliteit zoeken. Tevens is er een snelle levering
Goede website zowel online als in de winkel
Ben zeer tevreden over dit bedrijf, ik wil zeggen, Ga zo door !!!!
Prima, zoals t hoort.
Goede website, duidelijke omschrijving
Mijn ervaring is goed. Ze leveren snel en als je vragen hebt dan reageren ze ook netjes en binnen de aangegeven tijd.
Besteld paste precies en kwam al 3e dag
Ik bestelde een jas die bij ontvangst te klein bleek te zijn. Dit was echter geen enkel probleem daar er al een retoursticker bijgesloten was en de verpakking gewoon hergebruikt kon worden. Een dag na retour zending kreeg ik al een keurig ontvangstbericht van Schulte waarin ook stond dat de betaling teruggestort zou worden. Kortom: alles prima geregeld zonder een boel gedoe!
Goede kwaliteit van gekozen producten. Snelle levering. Alleen de maatvoering kan beter worden aangegeven op de site. Slim-fit producten staan tussen regular-fit producten, dat kan makkelijk tot een verkeerde keuze leiden.
Reeds jaren klant bij goed en betrouwbare webwinkel
......................
Jas besteld en gelijk de andere dag verstuurd.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.