prima order behandeling

makkelijk bestellen , duidelijke webside, afgesproken kevering, snel

super tevreden

heel goede kwaliteit en ze zitten heel lekker

Spijtig

Het merk broek dat ik bestelde heeft 2 variaties. Dun wol, zoals de pantalon van een kostuum en dik wol van Vitale Barberis Canonico. Ik kan dat op de site iet zien. Hierdoor overbodige bestelling en retourzending.

Oplossing prima.

Jammer dat ik de verkeerde jas op gestuurd kreeg. Maar de oplossing was prima. Ik kon direct de goede jas ophalen en het was gelukkig maar 20min rijden. Alleen wat ik wel jammer vond is dat er niet een kleine tegemoetkoming is gedaan voor het ongemak. Maar voor de rest prima geholpen

Snel bestellen en leveren

De navigatie op de site en het assortiment van Schulte is prima. Mijn bestelling kwam snel en was correct. Enige kritiek is dat je de gemailde kortingscode OKTOBER21 niet kon gebruiken bij een overhemd dat niet was afgeprijsd. Dat wekt wel verbazing en komt vaker voor, ook bij andere aanbieders van herenkleding. Ik gooi ze tegenwoordig gewoon weg uit mijn mailbox.

• Kwaliteit

Trage service, slechte website, productbeschikbaarheid niet correct

Reactie op vragen duurt erg lang en is onpersoonlijk. De website is niet volgens de standaard in de markt van kleding. En producten staan wekenlang op de website terwijl ze niet beschikbaar zijn. Als er dan een 'kado' wordt gegeven in de vorm van 5 euro korting, is dit niet toepasbaar op 90% van de producten.

• Kwaliteit

Goede collectie met leuke aanbiedingen. Website en order proces is heel klantvriendelijk. De laatste aankoop helaas moeten retourneren omdat de pasvorm voor mijn man niet goed was - ook dit werkt heel goed en heel soepel. Dank jullie wel hiervoor

op zich goed, op 1 vervelend ding na

Service en prijs kwaliteit ben ik op zich wel tevreden over. Ik vond het wel teleurstellend dat ik de kortingscode oktober 2021 niet kon verzilveren. Ik krijg de e-mails van jullie met de kortingscode (€ 25,=), maar met de online bestelling werd die niet geaccepteerd. Daarom ga ik afhaken.

• Kwaliteit

Aanbod van korting is ****!

Adverteren met kortingscodes die niet werken en een klanten’service’ die niet weten wat service is en eigen gelijk willen halen. Bah.

• Kwaliteit

Zo kan mijn echtgenoot zien wat ik bestel.

Winkelen is moeilijk, maar zo gaat het goed.

zoals altijd,prima

is oke

Positief

Reeds vermeld positief

perfecte levering

Goed, correct.

Geen toevoegingen.

• Kwaliteit

Snelle en correcte afhandeling en verzending, goede prijs.

Correcte communicatie en afhandeling. Snel geleverd. Herhaald goede service.

Snelle goede service

Heldere site. Snelle en makkelijke bestelling.

Goede orderafhandeling, assortiment teleurgesteld

Het bestellen van jacks / jassen, broeken, overhemden en polo's / truien gaat perfect. U biedt in deze artikelen een ruim assortiment in grotere maten. De orderafhandeling en retourafwikkeling is nagenoeg perfect. Maar in Uw assortiment colberts en kostuums maakt U Uw slogan "ook voor grotere maten" absoluut niet waar. Met maximaal maat 58 laat U Uw grotere maten klanten volledig in de steek. Waarom voert U in dit segment ook geen maten tot 62 - 64? Jammer. U stuurt daarmee Uw klant naar de concurrentie.

positief

Ik bezocht de website van Schulte vaak. Reden: degelijke uitstraling.

• Kwaliteit

Prima kwaliteit en snelle levering

Aangezien mijn maat van het uitgekozen overhemd niet in uw winkel in hillegom aanwezig was adviseerde men dit te bestellen op internet. Jammer dat men in de winkel geen aanstalte maakte dit voor ons te doen bij uw centrale magazijn. Het was toch een kleine moeite geweest dit voor ons te doen ? Ook de korting ad € 25, waar u mee adverteerde via mijn mail werd niet gehonoreerd. jammer!

• Kwaliteit

In een woord heel erg goed

Zowel de correcte verwerking van de bestelling als het afhandelen van een product wat bv niet paste. Ook bij vragen heel erg netjes geholpen.

gewoon goed

goede spullen , vlugge levering

• Kwaliteit

Goede ervaring prima levering en netjes verpakt.

Prima zaak.

• Kwaliteit

Compleet, snel en zeer zorgvuldig !

Netjes in doos bezorgd, kledinghoes en retourbrief bijgesloten. Tevreden en trots op mijn nieuwe colbert. Is voor herhaling vatbaar.

beste service

de webshop is erg overzichtelijk om je product te vinden en de service is goed

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG