makkelijk bestellen , duidelijke webside, afgesproken kevering, snel
heel goede kwaliteit en ze zitten heel lekker
Het merk broek dat ik bestelde heeft 2 variaties. Dun wol, zoals de pantalon van een kostuum en dik wol van Vitale Barberis Canonico. Ik kan dat op de site iet zien. Hierdoor overbodige bestelling en retourzending.
Als er onduidelijkheden zijn of als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30 uur.
Jammer dat ik de verkeerde jas op gestuurd kreeg. Maar de oplossing was prima. Ik kon direct de goede jas ophalen en het was gelukkig maar 20min rijden. Alleen wat ik wel jammer vond is dat er niet een kleine tegemoetkoming is gedaan voor het ongemak. Maar voor de rest prima geholpen
Helaas kan het soms gebeuren dat er door een menselijke fout een verkeerd artikel wordt opgestuurd. Onze excuses hiervoor. Wij hebben inmiddels contact opgenomen met de klant.
De navigatie op de site en het assortiment van Schulte is prima. Mijn bestelling kwam snel en was correct. Enige kritiek is dat je de gemailde kortingscode OKTOBER21 niet kon gebruiken bij een overhemd dat niet was afgeprijsd. Dat wekt wel verbazing en komt vaker voor, ook bij andere aanbieders van herenkleding. Ik gooi ze tegenwoordig gewoon weg uit mijn mailbox.
Reactie op vragen duurt erg lang en is onpersoonlijk. De website is niet volgens de standaard in de markt van kleding. En producten staan wekenlang op de website terwijl ze niet beschikbaar zijn. Als er dan een 'kado' wordt gegeven in de vorm van 5 euro korting, is dit niet toepasbaar op 90% van de producten.
Producten die niet meer leverbaar zijn worden altijd zo snel mogelijk van de website verwijderd. Het kan een enkele keer voorkomen dat een product nog op de website staat terwijl deze niet meer beschikbaar is, onze excuses daarvoor. Wij streven ernaar om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij adviseren klanten om bij vragen telefonisch contact met onze klantenservice op te nemen. Deze is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-16:30 uur op telefoonnummer 0252-700276.
Goede collectie met leuke aanbiedingen. Website en order proces is heel klantvriendelijk. De laatste aankoop helaas moeten retourneren omdat de pasvorm voor mijn man niet goed was - ook dit werkt heel goed en heel soepel. Dank jullie wel hiervoor
Service en prijs kwaliteit ben ik op zich wel tevreden over. Ik vond het wel teleurstellend dat ik de kortingscode oktober 2021 niet kon verzilveren. Ik krijg de e-mails van jullie met de kortingscode (€ 25,=), maar met de online bestelling werd die niet geaccepteerd. Daarom ga ik afhaken.
De kortingscode is alleen geldig als de bestelling aan de voorwaarden voldoet. Deze staan ook vermeld op onze website. Wij zien in uw order dat u een afgeprijsd artikel heeft besteld, dit is de reden dat de kortingscode niet werkte.
Adverteren met kortingscodes die niet werken en een klanten’service’ die niet weten wat service is en eigen gelijk willen halen. Bah.
De kortingscode is niet geldig in combinatie met afgeprijsde artikelen. Wij zien in de order dat het hier om 2 afgeprijsde broeken gaat, wat ook duidelijk te zien is op de website en dat is ook aan de klant uitgelegd.
Winkelen is moeilijk, maar zo gaat het goed.
is oke
Reeds vermeld positief
Geen toevoegingen.
Correcte communicatie en afhandeling. Snel geleverd. Herhaald goede service.
Heldere site. Snelle en makkelijke bestelling.
Het bestellen van jacks / jassen, broeken, overhemden en polo's / truien gaat perfect. U biedt in deze artikelen een ruim assortiment in grotere maten. De orderafhandeling en retourafwikkeling is nagenoeg perfect. Maar in Uw assortiment colberts en kostuums maakt U Uw slogan "ook voor grotere maten" absoluut niet waar. Met maximaal maat 58 laat U Uw grotere maten klanten volledig in de steek. Waarom voert U in dit segment ook geen maten tot 62 - 64? Jammer. U stuurt daarmee Uw klant naar de concurrentie.
Wij hebben ook colberts en kostuums voor groter maten. Als u de categorie Colberts en Kostuums aanklikt kunt u aan de linkerkant de maat van uw keuze aanvinken. Alle beschikbare artikelen komen dan naar voren. Als wij filteren op maat 62 en 64 komen er 2 pagina's met pantalons en colberts naar voren.
Ik bezocht de website van Schulte vaak. Reden: degelijke uitstraling.
Aangezien mijn maat van het uitgekozen overhemd niet in uw winkel in hillegom aanwezig was adviseerde men dit te bestellen op internet. Jammer dat men in de winkel geen aanstalte maakte dit voor ons te doen bij uw centrale magazijn. Het was toch een kleine moeite geweest dit voor ons te doen ? Ook de korting ad € 25, waar u mee adverteerde via mijn mail werd niet gehonoreerd. jammer!
Zowel de correcte verwerking van de bestelling als het afhandelen van een product wat bv niet paste. Ook bij vragen heel erg netjes geholpen.
goede spullen , vlugge levering
Prima zaak.
Netjes in doos bezorgd, kledinghoes en retourbrief bijgesloten. Tevreden en trots op mijn nieuwe colbert. Is voor herhaling vatbaar.
de webshop is erg overzichtelijk om je product te vinden en de service is goed
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.