Keurig opgestuurd

uitstekend

zie boven.

• Kwaliteit

mooie kleding, snelle en prima service

maandag besteld, vaak dinsdag al in huis. Ook retouren is prima en snel geregeld

• Kwaliteit

Snelle levering en prima actie.

Bestellingen zijn van perfecte kwaliteit en zeer aantrekkelijk geprijsd. Levering zeer snel, volgende dag.

• Kwaliteit

kleding goed, afhandeling klachten belazerd

De kleding is op zich goed, niet altijd veel keuze in bepaalde maten. De afhandeling van een klacht met betrekking tot een korting bon was slecht, eigenlijk te kinderachtig voor woorden. Als wij een andere webwinkel ontdekken dan gaan wij daarheen

• Kwaliteit

Overzichtelijke website, uitstekende merken.

Een aantal keren diverse kledingstukken gekocht. Keurige afwikkeling. Ook bij een retourzending.

Prima.

Snel en correct.

Goede prijs:kwaliteitverhouding!

Goede prijs:kwaliteitverhouding!

• Kwaliteit

Mijn bestellingen tot nu toe snel verlopen. De artikelen zijn van prima kwaliteit.

prima merken, grote maten, scherpe prijs

prima merken, grote maten, scherpe prijs

• Kwaliteit

Bestelling keurig ingepakt en op tijd geleverd.

Afspraken keurig op tijd geleverd

Product was zoals gehoopt

Mooi afgewerkt colbert. Niet duur.

Prima vest, snel geleverd

Fraai vest in de (zeer) grote maat die ik nodig had. En snel geleverd. Wel prijzig

zie hieronder

Ik heb een shirt besteld en ontvangen en vanaf dat moment krijg ik allerlei mail van jullie, hier heb ik niet om gevraagd en ik wil dat jullie er meteen mee ophouden, deze eerste bestelling heb ik geplaatst zonder mail vanaf jullie mailservers en een volgende bestelling komt echt wel, echter alleen als jullie met ongevraagde mail stoppen !

Vlotte levering. Mooie kleding

Vlotte levering. Mooie kleding.

keurige en snelle levering

kwaliteit en een goede pasform

Prima aankoop.

Mooie website .Goed en overzichtelijk met alle informatie over het product. Fantastische collectie . Eenvoudig bestellen en snelle levering.

• Kwaliteit

Al jaren kent men het klappen van de zweep

oké hoor

Goed !!

Fantastic.

• Kwaliteit

Superfijn dat jullie lengtematen hebben!!!

Prima opgelost

De korting gold alleen voor kopers waarvan het emailadres bekend was. Na het registreren gold de korting niet voor het product wat al een aanbieding was. Beetje teleurgesteld, maar uiteindelijk werd ik gebeld met de mededeling dat ik de aanbieding "vijf voor vier" over het hoofd gezien had. Ik grote blij.

• Kwaliteit

Mooie producten, efficiënte levering!

Bedankt voor de snelle levering. Alles in zeer goede staat omtvangen.

• Kwaliteit

Vergeten mijn korting bon in te vullen. Gemaild geen probleem kon alsnog verrekend worden. Binnen 1 week had de tegoed bon al op mijn rekening. Dat noem ik nog eens service.

Nog niet afgewerkt.

Ik heb een mail verzonden met daarin twee foto's en een opmerking mbt het ontbreken van een knoop. Ik ga er vanuit dat dit in orde komt.

correct

besteld en vlug gekregen