bedrijf met kwaliteit
Winterjas besteld en de dag nadien geleverd . De jas was extra beschermd door een jashoes en nadien in een stevige doos. Kwaliteit van de jas was top ( zeer warm ) en hij paste perfect . In de promotie gekocht wat de helft van de prijs is tov.andere winkels . Wij zijn zeer tevreden . Ik hou nu de promotie hier in het oog want het is echt de moeite .
De broek werd snel geleverd en zit als gegoten.
Top website waar je gespecificeerd kunt zoeken, goede kwaliteit kleding, zeer vriendelijke service
Netjes verpakt, snel binnen.
Jammer dat mijn peuterey jack met eerste dag van aantrekken de knoop van de rechter zij zak laat los schieten waardoor de zak niet meer dicht kan!!
Probleemloos
Eerste keer besteld en helemaal tevreden.
Het is goed zaken doen als klant bij Schulte Herenmode. werkt allemaal goed, de retour papieren zitten al bij de zending en aan de telefoon, die snel een medewerker weet te vinden, is de informatie zakelijk, eerlijk en met goede kennis van de hun kledingwaar. een aanrader! Bernard
ik vond wat ik zocht bij Schulte Herenmode en vervolgens eenvoudig online te bestellen.
Correct, snel geleverd. Goede service!
ruime keus in mijn niet courante maat en goede service
DMijn waardering van de duidelijkheid in de contacten, de correcte uitvoering van een bestelling alsmede de snelheid in levering daarvan zijn uiterst positief. De voorbereiding, om een eventuele aankoop te retourneren, is zonder meer uitstekend.
Gebruikersvriendelijke website, breed aanbod, grote maten is een uitkomst voor mensen die geen standaardmaat hebben. Proces rondom bestellen, afrekenen en bezorgen/retourneren is zeer laagdrempelig en tot op heden altijd een uitstekende ervaring mee gehad.
Gezien mijn lengte was ik op zoek naar extra lange T-shirts. Die heb ik hier gelukkig gevonden. Een goede kwaliteit en een prima pasvorm.
Prima, nogmaals.
Goede ervaring
Snelle service, snelle afhandeling. Ook met retourneringen gaat alles vanzelf. Zeer positief.
duidelijke, eenvoudige webshop. correcte, snelle verzending
correct
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding; snelle levering
verkeerde code ingevoerd, toch 5 shirts voor de prijs van 4 gekregen.
Mooie merken, alles snel en goed geleverd
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.