Prima geregeld,

Prima geregeld en vlug bezorgd, kwaliteit is ook goed.

• Kwaliteit

Correct bedrijf, komt de afspraken na.

Dit jaar regelmatig spullen besteld en tot nu toe zeer tevreden. 1x een stuk geretourneert omdat ik een andere voorstellng had. Maar ook de retourlevering is correct afgehandeld.

• Kwaliteit

Dames/heren, de levering coltrui, was niet de eerste levering, eerder ontving ik overhemden. neemt niet weg dat ik tevreden ben over de ontvangen levering van de coltrui. goed product. keurig verpakt, en conform afspraak op tijd uit geleverd. kortom u kunt trots zijn op uw bedrijf. vr. groet b.***of

Zorgvuldig, betrouwbaar en kwaliteit

Goede aanname en afhandeling van mijn bestelling met snelle en degelijke levering. Ik ben erg tevreden.

onbetrouwbaar

iets besteld en achteraf blijkt dit niet meer leverbaar. Email met melding dat het artikel net verkocht is. Was de tweede keer bij Schultz. Nog nooit gehad bij andere websites. Ik zie dat meerdere mensen hetzelfde probleem met Schultz hebben.

lengtematen perfect

Voor de eerste keer bij Schulte besteld. Zeer uitgebreid keuze en duidelijke info bij de producten zodat je juiste keus kan maken. Ik ben zeer tevreden over de pasvorm.

• Kwaliteit

Prachtige collectie herenmode met veel keus. Ik kocht een pantalon voor mijn man. Verzending duurde wat aan de late kant. Klantenservice dame was uitermate vriendelijk en gaf aan dat er een nieuw logistieksysteem was. Hierdoor had mijn pakketje vertraging op gelopen. Kan gebeuren. Het pakketje kwam twee dagen later binnen in een prachtige doos. De pantalon was mooi en netjes verpakt. Al met al een echte aanrader!

Slordig

Besteld en betaald omdat het in voorraad is. Drie dagen later krijg je bericht dat het niet geleverd kan worden.

Slechte klantendienst

De klantendienst is wel heel moeilijk bereikbaar. Ik wacht nu al bijna een week op mijn bestelling en ik krijg maar geen reactie. Bij mijn bestelling stond 1-3 werkdagen. Dat worden er zo al bijna 5 en ik krijg maar geen reactie over de reden hiervan. Beetje vreemd !!!!

• Kwaliteit

Besteld, betaald, niet meer beschikbaar

Vrijdags besteld, op de site staat binnen 1-3 werkdagen bezorgd. De woensdag erop even gebeld waar de bestelling blijft. Medewerkster beloofd dezelfde dag mij te mailen waar het fout gaat. Geen mail. Donderdag weer gebeld, medewerkster geeft aan dat het product er niet meer is. Slecht dat ik eerst niks hoor en pas als ik zelf erachteraan ga dit verhaal hoor.

• Kwaliteit

Dankbaar voor gemakkelijke retouren waardoor ik de goed passende maat heb gevonden waar ik voorlopig mee verder kan. Trouwe klant geworden.

Zéér goed!

Fijne winkel,online T-shirts gekocht gelijk de goeie mooi en snel verzonden daar kunnen andere bedrijven nog een puntje aan zuigen!Bedankt!

Afwikkeling retourzending......

Mijn ervaring zoals genoemd op 4 mei j.l. was positief, na retournering is de verwerking daarvan een drama waarbij men doet voorkomen alsof ik een fout begaan heb, terwijl het tegendeel bewaarheid is geworden. Dame klantenservice heeft, denk ik haar best gedaan maar de email wisseling daarna was weer slecht. Geld was al teruggeboekt en dan gaat men alsnog weer reageren op een gestuurde email met daarin een onjuiste stellingname. Eens maar nooit weer bij deze club, account kan weer verwijderd worden.

Slechte afhandeling klacht

Geen bevestiging dat klacht is ontvangen. Waardoor ik zelf meerdere keren telefonisch contact heb gezocht waarin aangegeven werd dat collega contact zou opnemen. Eerdere klacht word niet meer in behandeling genomen omdat ik te lang gedaan zou hebben over het retour sturen van de jas. Ik heb toentertijd aangegeven dat ik geen tweede winterjas heb, er werd mij gezegd dat het niet per de direct hoeft. De jas was pas 4 maanden oud op 14 januari toen ik de klacht melde. Schandalig voor een jas van €350!

Prima ervaring!

In 't weekeind bestelling gedaan. Keurig track and trace en dinsdag pakket ontvangen. Héél erg verzorgd ingepakt in stevige doos. Goede keus in grote maten. Ga hier zeker weer bestellen. Echt een aanrader deze (web)shop!

klantvriendelijk en behulpzaam

Pantalon besteld, die op de site middel grijs van kleur was, maar bij levering heel donker grijs (zwart bijna) was. Na contact met zeer begrijpvolle klantenservice (Jeanette) pantalon retour gestuurd, waarna zonder problemen een lichtere pantalon is op gestuurd. Chapeau.

• Kwaliteit

Prachtige winkel, geweldige collectie en perfecte klantbehandeling

Afgelopen zaterdag de winkel in Hillegom bezocht nadat de indrukwekkende website was bezocht. Wat een prachtige winkel, geweldige collectie en professionele klantbehandeling, allen ervaren nette medewerkers met kennis en verstand van materialen en mode en direct een juiste inschatting maken. Super mooi adres, voor 100% aan te bevelen. Ik keer zeker en heel graag terug.

• Kwaliteit

Helaas geen reactie op vraag bij klantenservice

Artikel retour gestuurd omdat 1 dag na bestellen er 20% korting was. Hierover vraag gesteld bij de klantenservice, helaas na 3 dagen nog steeds geen reactie.

bestellingen uitstekend , klantenservice onvoldoende

Jassen, hemden, polos die ik er bestelde zijn kwalitatief, mooi en snel geleverd. De klanten dienst daarentegen die heeft meer tijd nodig om te antwoorden op mails als dat bestellingen geleverd worden. Een tweede keer ervaar ik dat ze niet op eerste mail antwoorden. Bij deze nog eens een herinnering aan de mail van dinsdag. Voor de kwaliteit en de gewone service niks dan lof.

• Kwaliteit

Is me toch een beetje tegen gevallen

Wat ik al zei, toch een beetje tegen gevallen: een overhemd wat veel te groot was het leek wel een klein bed laken, en terwijl ik aan het passen was werd mijn vrouw voorzien van koffie, en mij werd niet gevraagd, daar wij een reis van 1 1/2 uur hadden gemaakt ,en personeel onderling is volgens ons niet 1 ,andere verkoper hoorden we zeggen ik zal even in magazijn kijken dit is tegen ons na lang zoeken niet gezegd. Enz,

Niet leuk

Ik heb voor de 2e keer de ervaring dat er een verkeerde materiaal omschrijving bij de overhemden staat, dan staat er katoen en je krijgt linnen

Nette levering

Jas netjes verpakt, prijs aangepast ivm bevrijdingsdag actie, allemaal top gegregeld.

Geweldige collectie, toegankelijke website

Door het wegvallen van de enige herenmodezaak die in Zutphen (en de regio Achterhoek) broeken van mijn favoriete merk (M.e.n.s.) verkocht, vond ik als alternatief de website van Schulte herenmode. Ik ben daarop prima geslaagd. De levering vond vervolgens snel plaats.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Snelle afwikkeling en levering van de geplaatste order. Prettige webshop om doorheen te bladeren. Aanrader.

• Kwaliteit

Fijne winkel die doet wat hij zegt

Heldere presentatie. De gekozen bestelling is prompt en keurig afgeleverd.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG