Voor de eerste maal iets besteld Zelfs over het paasweekend zeer snelle levering
Een goede prijs, snel verzonden en snel geleverd, goede track en trace informatie en keurig verpakt, inclusief retoursticker
Goede website Makkelijk te vinden Ruime keuzen
Alles perfect!
Gezien de dito klantenservice bij een vorige bestelling, de ruime keuze aan producten en de goede prijs/kwaliteit verhouding, heb ik opnieuw een bestelling geplaatst op de online shop van "Schulte", meer bepaald een zomerjas. Alles werd terug vlug en keurig geleverd zoals we van deze online shop gewoon zijn. De jas is helaas te groot en beantwoordde niet direct aan de verwachtingen qua vormgeving en kleur. Alles direct mooi terug verpakt met het oog op retour die ook de klantenservice vlekkeloos afgehandeld wordt. Ik heb nog eens op de website gekeken naar een alternatief voor de bestelde jas en dit ook gevonden. Onmiddellijk opnieuw bij Schulte Herenmode een bestelling geplaatst om de reeds vermelde redenen. Enig minpuntje vind ik momenteel het voor bepaalde grote maten beperkter assortiment in zomerjassen dat ongetwijfeld mee het gevolg is van de heersende pandemie en de toeleveringsproblemen die meerdere shops ervaren. Ik blijf alvast vaste Belgische klant bij Schulte, gewoon omwille van de uitgesproken klantvriendelijkheid en dit ook na verkoop.
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en betalen. Snelle levering waarvan we goed op de hoogte werden gehouden.
Zeer correcte aankoop. Levering zoals aangegeven en mooi en degelijk verpakt. Zeer tevreden van mijn jeans en het hele bestelproces
Snel geleverd, keurig verpakt
Prima site met mooie merken . Snelle levering dus kom snel eens weer shoppen
Goede en betrouwbare service; Mooi ingepakt pakketje bezorgd.
Goede en juiste snelle levering
Super snelle Service, echt TOP!
Betrouwbare leverancier. Men komt na wat men beloofd en service is zoal men als klant wilt ontvangen. Bestellingen worden op tijd geleverd .
Duidelijke voorwaarden, snelle en vooral top levering (super verpakt, hier kan menig “groot” bedrijf een voorbeeld aan nemen), en bovenal.....een leuke prijs
Reeds dikwijls besteld bij Schulte, met tot dusver steeds levering naar verwachting. Alvorens te bestellen, wordt de maat steeds geverifieerd met de maattabel bij Schulte. Bij de laatste bestelling van t-shirts, is de bestelde kleding in de bestelde maat geleverd, maar bleek de kleding veel kleiner dan aangegeven in de maattabel.
Op zich duidelijke website, zeer snelle levering, ook in deze drukke tijden en uitstekend verpakt, goede regeling met bezorgen en retourneren, maar toch.....op de website speciaal een pantalon uitgezocht met bijpassende riem, soms ook wat duurder, niet altijd dus, maar geen riem bijgeleverd, alsnog gevraagd per mail, geen antwoord dan maar telefonisch, het commentaar, er staan wel riemen afgebeeld maar worden niet meer geleverd en dat is jammer, haal het dan van de website af, want hier krijg je natuurlijk ontevreden kl;anten door
Helaas worden de kunststof bijpassende riemen niet meer geleverd door de leverancier. Als er een riem meegeleverd wordt staat dit expliciet vermeld in de beschrijving naast of onder de foto.
Prachtige jeans gescoord in maat 102, precies mijn (lengte)maat. Ik ben lang (200cm) en slank, zonder buikje, en het is voor mij erg moeilijk de goede maat spijkerbroek te vinden. Ik had bovendien geluk, want de broek in kwestie was 50% afgeprijsd. De broek was er de volgende dag, en hij zit als gegoten. Terugsturen hoefde dus niet, maar als je dat zou willen maakt Schulte het je gemakkelijk, het terugsturen is gratis. Ik hoop wel dat er ook weer truien/pullovers met extra lange rug en mouwen komen, nu is er alleen nog maar een restant van vorig jaar.
Voor de 1e keer bij dit bedrijf besteld; alles precies conform afspraken.
prima overleg met klantenservice en snelle reacties.
Prima, geen klachten.
Erg goed
Hemden gekend, maar ruime keuze Correcte en goede levering
Keurig verpakt en snel bezorgd
Wat een duidelijk en overzichtelijke website! Je voelt als het ware de aankoopbegeleiding t/m het aanbieden van het pakket 24 uur later. Klasse!
Een uitgebreid aanbod mèt heldere omschrijving op de site en een snelle levering van de bestelde artikelen. Alles TOP!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.