Wat een duidelijk en overzichtelijke website! Je voelt als het ware de aankoopbegeleiding t/m het aanbieden van het pakket 24 uur later. Klasse!
Een uitgebreid aanbod mèt heldere omschrijving op de site en een snelle levering van de bestelde artikelen. Alles TOP!
Fout bij laatste levering voorheen geen problemen
Helaas kan het af en toe voorkomen dat er iets mis gaat. Wij raden u aan om in dat geval altijd contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij het voor u kunnen oplossen. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30 uur. Het e-mailadres is [email protected]
Snelle en keurige levering
Kee op keer goede levering
Bestelling colbert wegens Corona via website, er was veel aanbod op helder en overzichtelijke website. Betaalproces ging vlot en eenvoudig. De levering was op beloofde tijd en erg netjes verpakt. Productkwaliteit bleek ook erg goed. Helemaal tevreden.
Ruime collectie overhemden ook in mouwlengte 7! Een uur na de bestelling al verzonden dus de andere dag in huis. Top!
mooi hemd prima prijs snelle levering
Makkelijk bestellen en snelle levering
Zoals bijna altijd voldoet ook deze bestelling bij Schulte weer aan mijn verwachtingen.
De drie door mij bestelde producten werden in een keurige stevige doos geleverd. Alles klopte dus ik kom terug als klant.
De shirts zijn zoals besteld. Dus het plaatje op de site komt exact overeen met de shirts. Maat is ook goed.
prima service en afhandeling
Mooi hemd , lekker lang en prima dat deze er ook zijn in grote maten Mijn lan is er erg tevreden mee Vind het wel een Bertje jammer dat er weinig let korte mouwen zijn Groeten van Diane
Één van mijn vaste kledingwinkels.
Prima service, ook retour zendingen snel afgehandeld.
Snelle levering en perfecte kwaliteit
Al twee keer herenkleding besteld. Telkens alles in orde.
snel verzorgen van de bestelde kledingstukken
Nvt
Super correct
Al diverse keren kleding gekocht en zoals gewoonlijk van uitstekende kwaliteit, redelijke prijzen en snelle levering.
Ruime keuze in de grote maten. Goede feedback over je aankoop Kwalitatief goede kleding en soms aantrekkelijke aanbiedingen Keurig verpakte zending
zie boven
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.