Keuze uit heel veel kleuren, pasvormen en prijsklassen. Kan niet beter.
Professionele verkoop en aflevering. Website zeer gebruikersvriendelijk. Verpakkingsmateriaal mooi vormgegeven en uiterst praktisch voor eventuele retournering. Bedankt voor de mooie kleding en deze geweldige ervaring.
De bestelling was door Afterpay geannuleerd en dat was niet aan mij meegedeeld. Na telefonisch contact heb ik meteen de rekening vooraf betaald (terwijl volgens de site achteraf betalen mogelijk is) en de bestelling is toen ook meteen opnieuw in behandeling genomen. Dus feitelijk was ik erg ontevreden maar de medewerkster die ik gesproken heb heeft het voortvarend opgelost.
Top afhandeling!!!
Product netjes ontvangen
vanaf aan koop tot levering
Perfecte service
Gezien de grote keuzemogelijkheden betreffende alle artikelen qua merk, kleur, maat, uitvoering etc. ect. is het eigenlijk nauwelijks voor te stellen dat klant niet vindt wat hij zoekt. De prijzen zijn voorts in zijn algemeenheid zeer correct en bij sommige artikelen gewoon gunstig. Tenslotte is de afwikkeling van de bestelling zeer professioneel en snel. Met andere woorden zeer goed en dus aanrader.
correct en zeer zorgvuldig verwqerkt.
Ik was op zoek naar een bepaald type overhemd. Deze vond ik online snel. Ook nog eens in mijn maat wat normaal 1 groot drama is. Na bestelling was het vlot geleverd in een nette doos.
Zeer vlotte levering! Top
Na het bestellen uitstekende terugkoppeling en zeer snel en correct geleverd.
Een mooi assortiment overhemden met mouwlengte 7 om uit te kiezen. Tweede keer dat ik besteld heb en net als de vorige keer werd alles netjes afgeleverd.
..........
Snelle levering en een goede service om te kunnen retourneren.
Telefoniste geweldig geholpen,alles perfect gegaan,mooi op tijd alles geleverd en mooi ingepakt. Zal zeker weer bij jullie bestellen.
Top kwaliteit, top advies
Polo werd één dag na bestelling, keurig verpakt bezorgd. Ik ga hier vaker bestellen.
Online twee truien gekocht, één was niet op voorraad, kreeg keurig bericht over vertraging en uiteindelijk werden beide truien na een week geleverd. Keurig verpakt in een eigen Schulte doos.
Duidelijke website, snelle levering, Afterpay duidelijk en eenvoudig.
De juiste keuze kunnen maken, snel bezorgd en netjes verpakt.
Top. Hartstikke goed. Kan niet beter
U levert ptoducten af die beschadigd zijn. Vervolgens wachten we al heel lang op het terug te storten bedrag.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.